Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Dm

Alverde Vital Szemránckrém Golgotavirág

Hozzáadva 2017.03.12.by

cirmix

Intenzíven ápolja és kényezteti az érett bőrt, enyhíti a szemkörnyéki ráncokat. A fehér tea kivonat és a hibiszkusz virág proteinjei védenek a szabad gyökök okozta idő előtti bőröregedéstől. A golgotavirág olaj, a shea vaj és növényi glicerin regenerálja és hidratálja a bőrt. Bőre életteli és frissebb lesz, a ráncok mélysége csökken. Kontaktlencsét viselők számára is alkalmas.

Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, illatanyagot, színezéket és ásványi olaj alapú összetevőket. Méhviaszt tartalmaz.

Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.

2020.11.25. 15:14

Egy tubust használtam el belőle, különösebb hatását nem vettem észre pozitív és negatív szempontból sem, illetve alkohol is található az összetevők között, amit én inkább kerülök

Utoljára szerkesztve: 2018.08.25. 14:59 - 2018.08.25. 14:58

Korábban kettő tubussal elhasználtam. Az első tubust imádtam, nagyon jól esett a szemem körül a hidratáló hatása, viszont a második tubus használatakor többször is előfordult, hogy este használtam és reggelre teljesen bedagadtak a szemeim. Kellett egy kis idő, mire rájöttem, hogy ez a krém okozta, így azt a tubust már nem is tudtam elhasználni. Máig sem értem, hogy történhetett.

2017.09.28. 15:32

Nekem nagyon sokáig elég ez a 15 ml. Nem tudom mennyire segít csökkenteni a ráncokat, mert még nem vagyok abban a korban, viszont hidratálásra kiváló. Reggelente használom a szemem körülötti bőrre, hagyom megszáradni és ha nem akarok primert és alapozót használni, akkor erre viszem fel korrektort, szóval szemkörnyéki primerként is jó. Szép puha tőle a szemem körüli bőr, nem irritálja és nem szárítja a bőröm.

2017.03.27. 08:16

Hmm... nem rossz ez, de nem vagyok vele megelégedve. A tubus vége felé járok, de a szemem sarkában lévő halvány vonalka csak visszatér. Ha nagyobb mennyiséget pacsmagolok fel belőle, jobban eltünteti, de, úgy érzem, a Cosrx esszenciája többet segít a szemkörnyékemnek, mint ez. Sűrű, testesebb krém, emiatt csak este használom. Érzékeny szemem-bőröm van, néhányszor sikerült bepislogni, de nem irritált. Tehát inkább placebónak vagy lelkiismeret-megnyugtatásnak jó (nekem), mint hatékony szemkrémnek. Ennyit az Anaconda szemkörnyékápolója is tud, mint ez az elvileg szemránckém kenőcske, azt még jobban is szerettem kenegetni, mert tudtam rá sminkelni és reggel lelohasztotta a duzzanatokat a szemem környékén.Persze lehet, hogy ennyi pénzért nem érdemes többet várni némi hidratálásnál, de akkor ne azt írják rá, hogy "szemránckrém", még ha a krémmániások tudják is, hogy ránceltüntetés nem létezik, csak megelőzés. Súlyos ezreket nincs nagy kedvem kiadni szemkrémre, lehet, hogy a normál arckrémemet, az esszenciát és a The Ordinary hyaluronos szérumát fogom "csak" használni (hallom a háttérben a röhögést), tulajdonképpen minek nekem ezek mellé még egy kence?:D

2017.03.20. 16:43

Életemben nem tévedtem még akkorát, mint mikor ezt a krémet megvettem. Úgy voltam vele, hogy a natúrkozmetikumok biztosan nem árthatnak, ezért megvettem, hogy ápoljam kicsit a száraz szemkörnyékem. A felkenés utáni másnap reggel nem bírtam kinyitni a szemeim. A szemhéjam hatalmasra duzzadt, és tele volt viszkető piros kiütésekkel. Mondanom sem kell, hogy az életbe nem nyúlok többé Alverde termékekhez.

2017.03.15. 13:45

Teljesen egyetértek zsu044-el. A ráncok megjelenése után nincs mit tenni, még előtte érdemes. Ezért vettem meg ezt és nem bántam meg. Reggel este használom, nagyon kevés elég belőle, jól hidratál. Sminkelni tudok rá, nekem egyáltalán nem csomósodik. Ennél jobb nem kell. Az illata nekem elég erős, de nem számít. Újravevős