lovecreams
Limitált kiadás
Tusfürdő bio levendula és bio olivaolaj kivonattal. Vegán termék.
Utoljára szerkesztve: 2021.04.14. 18:53 - 2021.04.14. 18:52
Még nyáron próbáltam ki. Szerelmes vagyok a levendula illatába, nagyon finoman érződik ebben a tusfürdőben. Nincsenek igazán nagy elvárásaim a tusfürdőkkel szemben, de ennek kellemes hatása volt; nem száradt ki a bőröm tusolás után. Kár hogy limitált kiadás.
2020.08.30. 17:32
Extra érzékeny és száraz bőrömre az Alverde tusfürdők nagyon beváltak. Kár, hogy ez az illat limitált volt, igazán kellemes kompozícióra sikeredett.
2019.03.06. 10:10
Finom illat, szep csomagolas, atlagos tisztitohatas, sajnos limitalt
2018.08.22. 16:15
Nagyon finom, kellemes, sajnos limitált kiadás. Kedves Alverde szeretném ezt a tusfürdőt a testápolójával állandó terméknek!
2018.07.17. 12:11
Szuper levendula illatú, géles tusfürdő. Nem szárítja a bőröm és igazi levendula illata van. Biztos, hogy újra veszem, nekem jobban bejött, mint a Dove levendulás tusija.
2018.06.25. 11:17
Kellemes, stresszesebb estéken jól esik a nyugtató levendula illata. Szeretem az alverde tusfürdőket, mert változatosak és a bőrömet sem szárítják. :)