Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and zsíros
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédővel
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Beautycycle Föld Egyensúly-Helyreállító Nappali Arctej

4.4
Hozzáadva 2015.07.14.by

tuzgyujto

Zsírmentes nappali hidratálókrém, SPF 15 UVA/UVB szűrővel.

2018.10.10. 13:50

Sok évig használtam! De az elődjét is!!! Nem okozott csalódást, szerettem nagyon!!!! De már a negyedik X-en túl vagyok, már kevés a bőrömnek!!!

2015.11.29. 15:40

Pattanások (acne)

Szerettem ezt a krémet, jó volt az állaga, jól hidratált, bár nagyon hamar elfogyott és a pumpás megoldás miatt az aljáról nem lehetett kiszedni a maradék krémet.

2014.12.30. 20:11

Zsíros bőr
Tág pórusok

Az elején egy picit szkeptikus voltam vele, és az egész rendszerrel, nem vártam nagy "csodát". Ha csodát nem is, de egyensúlyt tényleg kaptam...nekem nagyon szépen rendbe tette a bőrömet. Használom hozzá a tonikot és az éjszakait is. Az tetszik benne, hogy könnyű, hamar beszívja a bőröm, és ad neki egy egészséges, normális érzést. A zsírosodást egész jól kezeli, de aki masszív mattításra vágyik, az lehet nem lesz ennyire boldog vele. Én nagyon szeretem. :)

2014.11.25. 08:03

Egyenetlen bőrfelszín

Az egész rendszert használom, sajnos ezt a krémet nehezen szívja be a bőröm. Egyébként azt leszámítva, hogy többet kell várnom reggelente a sminkeléssel, elégedett vagyok vele, sokkal szebb a bőröm mióta használom.

2014.03.29. 08:09

Tág pórusok

Finom az illata,könnyű kis krém,kevés elég belőle. Nem zsírosítja jobban az amúgy is fénylő arcomat.Lassan 4 hónapja használom és még csak a negyedénél vagyok.Pumpás a kiszerelése így könnyű adagolni és lehet látni mennyi fogyott belőle.

2014.01.26. 08:31

Zsíros bőr
Tág pórusok

Én az egész rendszert használtam, nem volt rossz, de találtam ennél sokkal sokkal jobban.Ami abszolút pozitívum, hogy nagyon sokáig elég kb. 6-8 hónap, és nekem télen nyáron jó volt.Viszont az én bőröm nagyon, nagyon zsíros és azzal nem tudott igazán megbirkózni.