Sminkek szemre

Anastasia Beverly Hills Amrezy Palette

Hozzáadva 2020.07.10.by

fancsisz

16 x 0,75 g

Amra Olević Reyes és Anastasia kollaborációjából született, 16 vadiúj árnyalatot tartalmazó paletta, amely egyaránt alkalmas az egyszerű nappali, és a ragyogó esti sminkek elkészítésére is. A 16 árnyalatban megtalálhatóak matt, csillámos, szaténfényű, metálos és duochrome színek egyaránt.

$49-tól

2023.07.14. 17:03

Szuper paletta, szeretek vele dolgozni, tartós rajtam.

2022.08.19. 13:18

Egyetlen szín miatt vettem meg, a Barb miatt, de azután jött sorra a Cupcake, a Rezy, az Anastasia. Nagyon szeretem Anastasia fényeseit. A glittereket kihagyhatták volna, bár gyönyörű színük van. A matt színeknek nem olyan a textúrája, mint egyéb ABH palettában a mattoknak, ezekkel kicsit többet kell dolgoznom. A Semsa színét imádom, de azzal van a legtöbb gondom. Érdekes, de ezzel a palettával szinte kizárólag pinkes árnyalatú sminket készítek.......a Leo-t nem használtam még ebből soha, pedig egy álom szín.

2022.02.04. 10:25

Több mint egy éve megvan, imádom. Tartós, pigmentált, könnyű vele dolgozni :)

2020.12.28. 17:21

Nagyon régóta szerettem volna már egy ABH palettát, több is van, ami tetszik, de a felső sora ennek a palettának nagyon megfogott, főleg a kék és a rózsaszínek. A matt színek eléggé porzanak, ez mondjuk engem annyira nem zavar, a csillogós színekkel könnyű dolgozni, ott maradnak, ahova helyezed őket.

2020.10.26. 19:49

Kívül-belül gyönyörű és izgalmas, számomra minden fillért megért ez a paletta (49 fontba, vagyis 19.000 Ft-ba került), mert minden megtalálható benne, amit szívesen használok. Egy olyan színt sem tudok kiemelni, amit a későbbiekben elhanyagolnék. Ha valaki egy bulis és glam palettát keres, akkor itt meg is állhat, bár szerintem hétköznapokra is tökéletes, mert a harsány színek mellett ott vannak azért a finomak is.

2020.09.19. 11:02

Gyönyörű paletta imádom a színeit nagyon szép sminkeket lehet vele készíteni hétkönapra de akár esti bulira is. A minősége fantasztikus a tartóssága is jó. Nagyon könnyen satírozható nagyon pigmentált.

Piactér

Több mutatása