Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and kombinált
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Douglas, müller

Annemarie Börlind AquaNature Effektív Hidratáló Szérum

3.6
Hozzáadva 2012.02.11.by

Szendi

A szérum új energiával és frissességgel látja el a dehidratált, igényes bőrt. Biztosítja a természetes nedvességellátást, és a szárazság okozta redőket, valamint a ráncokat elhalványítja. A növényi hyaluronsavból, alga kivonatból és aloe verából álló intenzív hidratáló komplexum puhává, sugárzóvá és simává varázsolja a bőrt. Az Alpesi füzike szabályozza a faggyútermelést, és finomítja a pórusokat.

2022.06.23. 12:04

Nekem nagyon bejött. Könnyed, nyáron kellőképp hidratál, nem nehezíti el a bőröm. Kicsit húzós az ára és vannak hasonló termékek olcsóbban ezért kap 4 csillagot.

2014.10.24. 10:54

Imádom ezt a szérumot!! Nyáron elég magában is, ősztől használom mellé a 24órás krémet is (de csak éjszakára). Nekem nagyon vízhiányos a bőröm, így ha 1 hétig "elhanyagolom", rögtön látszódnak a homlokomon kisebb ráncok... :( Nos, ezek 1-2 hét elmúltával elhalványodnak, amikor rendesen használom. Imádom az illatát is, nagyon friss, és mellette kicsit olyan púderes. Valóban nem a legolcsóbb, de nagyon sokáig elég egy ilyen tubus (kb. 1 évig használtam az előzőt). Szerintem 30 körüli, vízhiányos bőrre (ami hajlamos a nehezebb krémektől zsírosodni, és kipattogzani), maga a megváltás!! Nálam tuti kellék marad a polcon!! Csillagos 5!

2012.07.20. 07:26

Ahhoz képest hogy ez egy szérum - nekem csalódás volt... A 24 órás krémmel együtt használtam, de együtt sem alkottak ütős párost. Pedig nem éppen egy olcsó termék. Nem volt az a "Húha, ez igen!" érzésem hogy ez milyen jó a bőrömnek. Ártani nem ártott, de felesleges luxusnak éreztem a használatát. Valóban kiadós, nekem nagyon sokáig elég volt egy flakon. Az adagolóját nagyon utáltam, mint egy vízipisztoly, de lehet csak én fogtam ki hibás darabot.

2012.03.31. 15:21

Mintát használtam belőle. Teljesen híg, szinte vízszerű, átlátszó szérum. Biztos nagyon kiadós, mert nekem a minta is több napra elegendő volt. Nálam abszolút semmi hatása nem volt, így én biztos, hogy nem venném meg. Olyan érzésem volt, mintha nem is beszívódna, hanem egyszerűen csak elpárologna az arcomról. (Nem értem, hogy egy vízhiányos bőrre való effektív hidratáló szérum miért tartalmaz második helyen alkoholt.) Nem tudom mire jó, de vízhiányos bőrre semmiképp.

Utoljára szerkesztve: 2012.03.15. 14:34 - 2012.03.15. 14:31

Könnyen felszívódik, feltölt. Mindenkinek ajánlom, akinek zsírosodásra hajlamos/problémás bőre van, és amellett vízhiányos is. Úgy érzem, hogy egy tiszta tápanyag bomba a bőrömnek. Tisztítás után és "napi krém" előtt. Fontos: növényi hyaluronsav miatt választottam, 30 körül jönnek a finom ráncok :)