Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Annemarie Börlind Aquanature System Hydro Smoothing Day Cream

4.3
Hozzáadva 2018.06.01.by

kmirjam

Könnyű krém-gél dehidratált bőrre aloe verával, innovatív botanikai hialuronsavval, papirusz fitosejtekkel és tengeri növényi kivonatokkal. Hidratálja a bőrt, védi a környezeti hatásoktól és javítja a regenerálódási képességét. A szárazság okozta vonalak csökkennek.

11 000 Ft-tól

2023.04.02. 15:58

Átlátszó, híg, szinte folyékony.Masszív alkoholos illat.Nem csípett, nem irritált.Ragacsos érzetet hagy maga után (gondolom a hyaluron miatt..)Extra hidratálást nem éreztem.Kipróbálásra kaptam egy tégelynyit, nem venném meg, vannak nála jobbak.

Utoljára szerkesztve: 2022.12.25. 17:50 - 2022.12.25. 17:45

Tetszik ez a könnyed krém, pedig elsőre gyanús volt, hogy ilyen állaggal mire megy majd. Sima érzést hagy az aromon és puha lesz tőle. A szolid illata pedig idén (krémek közül) az egyik legjobb volt számomra.Egyedül az bánt kicsit, hogy szérummal nem barátkozik. Annak a tetején morzsolódik.

Utoljára szerkesztve: 2018.11.28. 21:10 - 2018.11.28. 21:10

Nem rég fogyott el.. :( Minden reggelre gyönyörű szép sima, feszes hidratált volt tőle az arcom. Az illata egyszerűen fantasztikus. Nem rég kaptam egy arckrémet, ami nem mondom, hogy rossz, de köze nincs ehhez a termékhez, ahogy el fog fogyni azonnal újra veszem. Mi a Müllerbe vettük, kicsit borsos az ára, de kb. 7 hónapig bejárt, úgy, hogy a párom is használta esténként.