Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Annemarie Börlind LL Regeneration Hidratáló Krémpakolás

2.7
Hozzáadva 2012.02.11.by

Szendi

Bársonyos krém maszk, mely intenzív többletnedvességet biztosít a bőrnek. Támogatja a természetes vízmegtartó-képességet, ezáltal helyreállítja a bőr harmonikus egyensúlyát. Azonnal megeleveníti a fáradt élettelen bőrt és aktivizálja a regenerációs folyamatokat. Az arc megújult energiától és fiatalos frissességtől sugárzik.

Biotermelésből származó növényi kivonatokat tartalmaz. Hatékonyságát és bőrrel való összeférhetőségét dermatológiai tesztek szavatolják.

2017.06.08. 17:22

Az én bőröm már az első felkenéskor csipte. Valamelyik összetevőjét nem szereti a bőröm.

2014.01.23. 20:27

Én is akciósan vettem a Müllerbe féláron. Nem érzek nedvesség pótlást, inkább egy kicsit zsírosít, normál, kevert, de jelentősen vízhiányos bőrömre sok.15 perc alatt írja hogy beszívódik..hát nekem le kellet törölnöm nedves pamaccsal. Nem látok jótékony hatást.

2013.03.13. 14:32

Vízhiányos és néha problémás a bőröm, így kb. hetente egyszer leradírozom, kap holt tengeri iszappakolást, végezetül pedig ezt a pakolást teszem rá. Lemosni, letörölni nem kell, csak rajta hagyni, reggelre beszívódik. Nekem nyugtatja, hidratálja a bőröm, NAGYON sokáig elég egy tégely, jó ideje semmilyen más pakolást vagy hidratáló kezelést nem használtam. Szerintem megéri az árát, és a Müllerben ezt gyakran leárazzák.