Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Lelőhely: Müller

Aok Bio Expert Feuchtigkeits Pflege Hidratálókrém

Hozzáadva 2012.07.05.by

morning_glory

Megóvja a bőrt a kiszáradástól, és fokozza a celluláris aktivitást, ami segíti a bőr természetes negújulást. 99%-ban természetes anyagokat, szőlőkivonatot és hársfavirág kivonatot tartalmaz.

100%-ban parabén-, ásványi olaj-, szintetikus olaj- és színezőanyagmentes.

2013.04.01. 17:39

Megvettem, mondván, hogy natúr. Na, hát olyan pattanásaim lettem tőle, hogy csak pislogtam :) Úgyhogy, hogy valójában milyen (lett volna) a bőrömnek, nem tudom, hiszen csak nagyon rövid ideig használtam. Azért kicsit sajnálom, hogy nem tudom használni!

Utoljára szerkesztve: 2012.07.27. 12:35 - 2012.07.27. 12:31

Namármost. Az 5 pontot először is onnan nézzük, hogy 390 forintért vettem egy Euro-shopban (nemrég láttam, h Müllerben kapható, biztos többe kerül, de ki fogok még párat próbálni az Aok termékek közül), amikor vendégség miatt olcsó borospoharakért rohangáltam... :-D Megakadt rajta a szemem. Ha minden igaz, ami rá van írva, akkor szuper. Nekem a krém igazán bevált, mivel szárazabb, feszülésre hajlamos bőröm van, de könnyű krémnek nem nevezném, én éjszakainak használom, és alaposan bemasszírozom. Kezdetben kissé rétegszerű érzés, de hamar teljesen felszívódik, szépen hidratál. Az illata olyan kissé fanyar, mint általában a nem túl erős illatú virágokat tartalmazó bio-krémeké. Összehasonlítva, nekem sokkal jobban bevált, mint a legnépszerűbb drogériák ugyanilyen célú "fluid" bio krémei.(és így véletlenül sokkal kedvezőbb ára is volt.) :)

Utoljára szerkesztve: 2012.07.01. 07:50 - 2012.07.01. 07:29

Kellemes meglepetés ez a hidtaráló, nem zsíros, nem nehéz, pont jó ebben a nagy melegben, kicsit még fezsesít is. Hársfavirág illata van. Ha lenne benne fényvédő, nem nagyon tudnék belekötni, de mivel nincs, mínusz egy csillag.