Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Sunrise
Antibakteriális.
2017.11.03. 14:58
Nagyon szuper termék, én már vagy két éve használom, és abszolút elégedett vagyok vele. Jól fed, illeszkedik a bőrszínemhez, nem okozott semmiféle irritációt. Az állaga valóban kicsit keményebb, de számomra ez is pozitívum, mert így legalább nem törik el, az eloszlatása pedig nekem nem okoz nehézséget.
2015.11.26. 10:43
Nem először használom ezt a terméket és azt kell mondjam,hogy szeretem,de használtam már jobbat. A bőrömbe szépen belesimul viszont nekem annyira nem tetszik,hogy kicsit keménynek érzem és így nehezebb az eldolgozása számomra.
Utoljára szerkesztve: 2013.03.29. 09:49 - 2013.03.28. 21:13
Először használom ezt a fajta terméket.Szépen fed,tartós és jól illeszkedik a bőrszínhez.Egyik legjobb stift.:)