Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
d.anett89
Utoljára szerkesztve: 2024.07.10. 12:52 - 2024.05.09. 06:33
Természetes illata van. Szép fényt ad, selymes és tápláltnak érződik a bőr használat után. Szépen beszívódik a bőrbe, egy kis idő után már nincs is az az olajos, ragadós érzet, ami sok másik hasonló napozónál előfordul. Világos bőröm van, ami nehezen barnul. Magas 7-körüli UV Index mellett teszteltem le, ez az első napozásom volt ebben az évben, és ennek ellenére sem égtem le. Ami hatalmas ritkaság még, hogy már az első napozás után, barnább lettem tőle. Természetesen nem lettem egyből csokoládé barna, de mások is megjegyezték, hogy milyen szép a bőröm és nem vagyok annyira sápadt/fehér. Azóta többen beruháztak erre a napozóra a családban. Külön pozitívum, hogy szem előtt tartották az óceánok tisztaságának megóvását. Biztosan újra veszem, engem teljesen meggyőzött. Update! Nyaralás során több egymást követő napon is használtam és az amúgy természetes illat beleívódott a ruhámba, törölközőbe és a fürdőruhámba is és nagyon büdös lett. Azok a ruhák, amik érintkeztek vele többszöri mosás után is ugyanolyan büdösek és a többi ruhára is átragadt ez a keserű szag. Elfogom használni, mert amúgy jó termék, de nagyon oda figyelek, hogy ne érjen semmilyen ruhához. Így viszont nem biztos, hogy újra veszem.
2022.07.05. 06:59
Nekem nagyon tetszik. Könnyen beszívódik, nem zsíros, szerintem segített barnulni és megvédett a leégéstől.
2022.07.02. 15:46
Valóban jó kis barnulást segítő spray..engem meg győzött.. Minimálisan hidratál,viszont nem szívódik be teljesen, bár engem nem zavar. Teszi a dolgát