Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Dudoka77
Vitaminokban és aminosavakban gazdag méhpempővel, egy igazi „életelixírrel” revitalizálja, megfiatalítja a bőrt és fokozza feszességét. A zizipus kivonat azonnali lifting hatású. Görög kakukkfűméz, organikus olívaolaj, shea vaj, hialuronsav, búzafehérje és neroli illóolaj tartalmának köszönhetően fontos tápanyagokkal látja el és intenzíven hidratálja, táplálja, erősíti, élénkíti a bőrt, megőrzi természetes nedvességét, növeli rugalmasságát, az egészségesebb megjelenésű és simább bőrért. Formulájában az Olümposz hegységben gyűjtött, antioxidánsokban gazdag Görög hegyi teából készült infuzum helyettesíti a vizet.
Nem tartalmaz: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilén-glikolt, butilén-glikolt, ethanolamint, fenoxietanolt, ftalátokat, PCM-t, NM-t.
2020.05.19. 06:12
Többször újra vettem már. 6 alkalomra elég nekem a 2 tasak. Az kicsit visszatetsző számomra, hogy a méhpempő az összetevő lista alapján elég kis mennyiségben található meg benne. Szeretem a royal jellyt, mint hatóanyag, de nem ez a legjobb maszk. Az ár/érték arányt tekintve jó, a hatása rendben van, de semmi kiemelkedő. Nagyon nehéz eltávolítani a maradékot. Többszöri használat után azt vettem észre, hogy mintha eltömítené a pórusaimat.
Utoljára szerkesztve: 2019.10.18. 07:41 - 2019.10.18. 07:36
Az esti lazító szertartás részeként próbáltam ki ezt a maszkot, melyet ultrahangos kozmetikai készülékkel masszíroztam be. Egy tasak 2-3 alkalomra elegendő. Dícséretére legyen mondva, hogy valóban feszes, rugalmas, életteli arcbőr maradt a használat után, bár hozzáteszem, hogy egyébként sincs megereszkedve a bőröm, és vélhetően az eredményhez a készülék is hozzátett. Hátránya viszont, hogy meglehetősen olajos, ragadós, tiszta vízzel nehezen megszüntethető érzetet hagy maga után. Az ajánlás szerint a hatóidő letelte után el kell távolítani a maradékot. Ahhoz képest, hogy az Apivita a természetes, organikus eredetű hatóanyagaira támaszkodik a vásárlók megnyerésének versenyében, ez az összetevőlista számomra nem elég tiszta ahhoz, hogy megmaradjak a márkánál, annál is inkább, mivel az eddig próbált termékeik elég halovány eredményt produkáltak. A rendelkezésre álló óriási kínálatban ennyi pénzért jobb összetevőjű, kellemesebb viselési érzetet nyújtó arcmaszkokat is találni.