Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Apivita Sampon Érzékeny Fejbőrre

4.5
Hozzáadva 2018.11.21.by

medi5

Sampon levendulával és mézzel. Nyugtatja és hidratálja az érzékeny fejbőrt.

93% természetes összetevőt tartalmaz. Szulfát- és szilikonmentes.

2023.10.29. 19:12

Kombinált bőr
Túlérzékenység

Nagyon kellemes élmény a használata, az illata finom levendulás, jól tisztít és nem irritál. A hidratáló balzsammal együtt használom, selymesen puha, finom illatú és könnyen fésülhető lesz tőle a hajam. Egy hátránya, hogy a vékony szálú hajam a következő napokban kissé lelapul, de az, hogy látványosan egészségesebb a hajam, kárpótol ezért.

2021.12.02. 17:00

Száraz bőr
Vízhiány

Ez a sampon állagra viszonylag sűrű, az illata nagyon kellemes, enyhén levendulás-mézes. Az érzékeny fejbőrömet egyáltalán nem irritálta, nem szárította ki, nem hámlott és nem viszketett tőle. Ami hátrány: első mosásnál alig habzik fel a hajon. Ha nem öntök belőle sokat, olyan, mintha csak a vizes hajamat dörzsölgetném. Cserébe viszont a 2. mosás után nagyon nehezen lehet csak kimosni a hajból. Bármeddig öblítettem, olyan érzésem volt, mintha valamilyen bevonat maradt volna a hajamon. Ezt hajszárítás után is éreztem. A gyorsan zsírosodó hajam a 2. napon már tartástalan, összeesett. A 3. napig nem szabad vele várnom, mert botrányosan zsíros lesz sajnos :( Az ára egyáltalán nem olcsó, közel 4000 forint. Mindent összevetve az én hajamnak a fönt említettek miatt nem felelt meg, ezért nem veszem újra, de ha valakinek nem gyorsan zsírosodó a haja, de érzékeny a fejbőre, lehet jó választás.

2021.11.26. 19:59

Normál bőr
Vízhiány

Körülbelül 1 hónapja használom - vékony szálú egyenes hajam és könnyen kiszárítható fejbőröm van - abszolút elégedett vagyok. Jól tisztít, de egyáltalán nem szárít, majdnem el is feledtem balzsamot tenni először, olyan jó tapintású volt öblítés után a hajam. Az illata számomra fantasztikus: nyugtató levendulás, kellemes, de nem tolakodó.

2018.11.07. 17:32

Kombinált bőr
Vízhiány

Nagyon jó sampon, nagyon szeretem használni. Kellemes illata van, jól habzik, kevés is elég belőle és nem irritálja a fejbőrömet.