ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Opuntia Ficus-Indica Stem Extract

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Közönséges fügekaktusz törzsének kivonata. Kevés információ található arról, hogy mire szolgál az összetevő a kozmetikumokban. A CosIng bőrkondícionáló összetevőnek kategorizálja. Az ArtDeco honlapja szerint puhává teszi a bőrt. E szerint a szabadalom szerint pedig a kaktusz kivonat idegsejtvédő összetevő, melyet esetleg fel lehet használni olyan betegségek kezelésére, mint az Altzheimer vagy a Parkinson kór.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.