Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Lina29
Természetes szalicilsavban gazdag fehér fűz, zellermag és propolisz kivonatok kombinációjának köszönhetően megtisztítja a fejbőrt az elhalt hámsejtektől, gátolja a tünetek fő okát.
2024.06.06. 01:57
Nem, nem és nem! Gondoltam egyet, és a jóval drágább samponomat szerettem volna olcsóbb árfekvésű samponra cserélni. Kár volt....Ha még tartotta volna azt a színvonalat mint az előző drágább sampon,de nem, még rosszabb lett. 2 nap után már kivakartam a fejbőröm ,a hajam egy merő korpa és zsíros lett. Kuka! Újra vissza a régihez,a hajamon többet nem spórolok! Nekem hatalmas nulla ez a termék!
Utoljára szerkesztve: 2022.03.28. 23:30 - 2022.03.28. 23:29
Ez volt az első drágább árfekvésű sampon, amit próbáltam nem gombás korpára, érzékeny, száraz korpára hajlamos, zsírosodó fejbőrömre. Teljes pénzkidobás volt, nagyon bánom, hogy megvettem. Még jobban zsírosodott vele a fejem, 2x szoktam samponozni de még hajmosás után láttam, hogy vastagon maradt a fejemen korpa, kritikán aluli termék...
2022.02.13. 16:03
nagyon makacs zsirkorpara vettem, azonban nem hozta meg a kivant hatast. hajam valtozatlanul gyorsan zsirosodik es a korpasodast sem szuntette meg. nekem nem valt be
2021.12.02. 17:05
Gyorsan zsírodosó hajra és emellett könnyen kiszáradó, érzékeny fejbőrre kerestem megoldást, A gyógyszerész ajánlotta, és nagyon megszerettem. Elegendő egyszer megmosni vele a hajat (tulajdonképpen a flakon is ezt ajánlja), emiatt pedig brutál sokáig elég volt nekem. Nem kell belőle sok, szépen tisztít, és nem szárítja ki a fejbőröm, nem kezd el hámlani, viszketni. A hajmosást nálam kitolta 3, néha 4 napra. Nem olcsó, mert közel 4000 forint, de én újraveszem, mert hatásával, kiadósságával is elégedett voltam.
2021.07.30. 21:12
Zsíros,viszkető fejbőrre próbáltam ki,hogy váltsa fel a Neutrogena T-Gel Forte-t. Szépen teszi a dolgát! :)