Testápolók

Apivita Testápoló Tej Frissitő Fügével

3.9
Hozzáadva 2020.02.20.by

wishes

Különleges testápoló tej, melyet az aromaterápia elvei inspiráltak. Flavonoidokban és vitaminokban gazdag füge kivonat tartalmának és a bioaktív aloe, organikus olívaolaj, mandulaolaj, shea vaj, mézkivonat, arginin és E-vitamin kombinációjának köszönhetően hidratálja, intenzíven táplálja, védi, bársonyosan puhává és finoman illatossá varázsolja a bőrt, miközben a levendula és geránium illóolajok segítenek oldani a stresszt és különleges frissességet biztosítanak a testnek és a léleknek. Propolisz kivonat tartalma védi a bőrt és segít fenntartani az egészséges bőrflórát. Formulájában antioxidánsokban gazdag organikus hamamelisz infuzum helyettesíti a vizet, mely védi a bőrt a szabadgyökök káros hatásaitól. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Nem tartalmaz: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilén-glikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t. A flakon újrahasznosított anyagból készült.

2025.02.12. 09:54

Nagyon szuper!! Hamar beszívódik, az illata brutál finom! Többször újravettem.

2021.12.20. 12:06

Jó ez a pumpás kiszerelés, nagyon könnyen adagolható. Illata nekem a marcipán illatát juttatta eszembe, tömény és édes, de összeségében finom. Nekem a kezem extra száraz így télen, arra sajnos kevés. Amit nem fúj ki a szél, oda viszont oké.

2020.12.15. 09:20

Nagyon finom illatú testápoló, ami könnyen beszívódik. Akciósan valószínűleg újravásárolom majd, amikor kifogyok a testápolókból és egy kis kényeztetésre vágyom. Mindennapi használatra az illata miatt kicsit unalmas lenne, de felváltva valami más termékkel tökéletes.Az ekcémámat nem kifejezetten bántotta, bár amikor kijött, akkor inkább az illatmentesekért nyúltam.

2020.06.27. 12:24

Az illatát vagy imádni vagy utálni lehet! Én sajnos az utóbbi vagyok, öklendeznem kellett attól az "illattól"! Jól hidratál de nagyon borsos az ára. Talán ha nem ez az illat lenne, meggondolnám, addig viszont ki lehet űzni vele bárhonnan!

2020.06.26. 09:27

Tesztelésre nyertem itt a krémmánián. Most használtam el a teljes mennyiséget, és jelentem megvettem a következőt is. Istenem de imádom, nem lehet leírni mennyire. Az illata számomra maga a tökéletesség. Kellemesen krémesen füge. Érezem a nyár illatát. Az igen gyakori kézmosás mellett ezzel hidratáltam a kezemet, ami mellesleg ekcémás, de így soha nem volt kiszáradva. Én már csak ezt használom.

2020.05.31. 09:37

Nekem tetszik az illata és az állaga is, a pumpás adagoló pedig a kedvencem. Gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet. Nyáron kellőképpen hidratál, télen nekem valószínűleg kevés lenne. Az egyetlen negatívuma az ára, de többször láttam már akcióban, úgy szerintem megéri, teljes áron nem venném meg.