Fog- és szájápolók
Lelőhely: Patikák, online

Argital Fogkrém Propolisszal és Faszénnel

Hozzáadva 2015.11.27.by

hajasbaba

Az Argital fogkrémek innovatív, egyedülálló készítmények: miközben a hagyományos fogkrémek tisztító hatásukat dörzsöléssel fejtik ki, addig az Argital fogkrémekben található agyag erős abszorbeáló hatással rendelkezik, nem károsítja a fogzománcot, ásványi sói és nyomelemei erősítik az ínyt. Kifejezett fogfehérítő, intenzív ínyösszehúzó, vérzéscsillapító hatású termék, megelőzi a fogszuvasodást és a dentális plakkok kialakulását.

2024.04.12. 06:53

Zseniális!Valóban bizar az íze, egy darabig félre is tettem,de pont elfogyott az aktualis fogkrémem.Elővettem,és biztosan megveszem a nagyobb kiszerelést.Tényleg fehérit nagyon tiszta érzést ad a fogaknak.10 csillag!

2020.06.20. 14:45

A barátomtól kaptam karácsonyra ezt a terméket. Elég érzékeny az ínyem és a nagyon csípôs mentolos hatást sem szeretem, viszont már régóta szemezgettem a ‘fekete’ fogkrémekkel. Azt mondhatom, hogy hibátlan választás volt. Frissítô hatású, és az íze is kellemesen mentolos. Egy kevéske is elég belôle a teljes tisztításhoz, így jóideig kitart napi 2x- es használat mellett is. Sárgásodásra hajlamos fogaimat pedig látványosan szebbé, fehérebbé tette. Abszolút ajánlom, teljesen megéri az árát és az összetevôket tekintve is teljesen elégedett vagyok, tuti, hogy újra meg fogom vásárolni.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.15. 09:15 - 2019.04.10. 11:59

Nagyon népszerű termék, így kíváncsi voltam a hatására, és ez nem maradt el: egy fogínygyulladás kapcsán sérült ínyrészt keltett új életre és szorította vissza a gyulladást egy tubus elhasználása alatt. Finoman érzékeltem a fehérítő hatást is. Íze a mákéra emlékeztet, de kellően diszkrét, ugyanakkor finom aktivitást is lehet érzékelni benne, amely révén kellemes higiénikus tisztaságérzet marad a szájüregben utána.

2019.02.19. 12:32

Csatlakozom az előttem szólókhoz: nagyon ajánlom mindenkinek ezt a fogkrémet! A fekete színén hamar túl lehet lendülni, ha ez egyáltalán valakit zavar, viszont a fogínyvérzést tökéletesen megszünteti és valóban fehéríti a fogakat. Én már a 8 éves fiammal is kipróbáltattam, kifejezetten tetszett neki, nem csípi szét a száját, nekem pedig megnyugvás, hogy teljesen természetes összetevőket tartalmaz.

Utoljára szerkesztve: 2015.08.17. 10:41 - 2015.08.17. 10:33

Jó sokat "ültem" ennek a fogkrémnek a véleményén, pedig már jó féléve vagy talán még több is, hogy használom. Igazából annyira jó, hogy: NAGYON!! Az oldal ahonnan rendeltem ott az egyik használója írta, hogy nehezen tudja megszokni, hogy feketét köp fogmosás közben. Hát....szerintem ez a legkevesebb! Viszont nekem annyira bevált, hogy a nagyon makacs fogíny problémáimat is megoldotta. Nagyon erőteljesen fehérít, mondjuk nekem nem voltak elszíneződve a fogaim. Nem habzik egyáltalán és eléggé semleges íze van (nekem) és nem szárít, szemben a szintetikus mű fogkrémekkel szemben. Másnap reggel nincs lepedék sehol sem a szájban. Na és az összetevői, szóval mindenkinek javaslom. Ja és könnyen le lehet mosni, nem kell félni tőle, hogy a fekete befog mindent.Én e mellett még egy héten egyszer szoktam gyógyszertári széntablettával fog fehéríteni is. Na az már igazán fekete, de a fehér fog mindent megér, főleg hogy nem is kell fogorvoshoz menned miatta. Enyhén szólva nem olcsó, de a fogdoki látogatás erőteljesen csökkenthető vele...mondjuk én nem eszem cukros, édes dolgokat egyáltalán, "olyan" közegben nem tudom, hogy viselkedik...

2015.06.24. 08:45

A fogkrém színe nagyon bizarr, sötét szürkés-kék. Az íze friss, de nem az a "csípős", aminek én kifejezetten örülök. Aki használt már kemikáliáktól mentes fogkémet, az tudhatja, hogy nem igazán habzanak, így ez sem. Viszont ilyen brutál fehérítő hatással még nem találkoztam, sem a kifejezetten fehérítős hagyományos, sem a bio fogkrémek között.