Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
csokirhnn
Bio sampon demeter összetevőkkel
Összetevői a tengeri zöldagyag táplálja és erősíti a hajszálakat, a bojtorjángyökér kivonata szabályozza a faggyútermelést.
2021.03.07. 13:11
Termékmintát próbáltam, így csak egyszer tudtam hajat mosni vele, hosszú távú hatásáról nem tudok nyilatkozni.Illata gyógynövényes, ami már hajmosás után nem érződik. Könnyen habzik, így nem kell sok belőle és szerintem megfelelően tisztít. Viszont a hajam, mintha egy kicsit szárította volna, mert hajszárításkor nehezen kezelhető volt. Ami pozitívum, hogy ugyanúgy kihúztam a következő hajmosásig, mint a saját samponommal.Kipróbáltam, de megvenni nem fogok egy teljes flakont, mert felejthető élmény volt vele a hajmosás.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.