Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Cikkamakka
Csiganyálka kivonat koncentrátumából készült bőrépítő krém, mely feltölti a szem körüli ráncokat, kisimítja a szarkalábakat. Az allantoinban, kollagénben, elasztinban, glikol gyümölcssavban és vitaminokban rendkívül gazdag csiganyálka kivonat feszesebbé és simábbá teszi bőrét, táplál, hidratál és regenerál. A szem körüli érzékeny bőr ápolására kifejlesztett, természetes hatóanyagokból készült parabénmentes krémzselé rendszeres használatának következtében a tekintet fiatalosabbá válik. A különleges hatékonyságú szemránckrém megjelenésével teljessé vált a Helix Aspersa Csigacsoda bőr(sz)építő arc- és testápoló natúrkozmetikai termékcsalád. Az Armonía Helix Aspersa szemránckrém parabénmentes készítmény, mely a legérzékenyebb bőrt sem irritálja.
Utoljára szerkesztve: 2014.03.20. 10:59 - 2014.03.20. 10:58
Én is Szépségboxom által jutottam hozzá, magamtól nem venném meg, szerintem nem éri meg az árát. Nálam a hidratálás szempontjából jól teljesít, feltölti a karikákat és tényleg puhább tőle a bőröm, de egy kicsit valamiért csípi a bőrt felkenés után.. :( Ez az égő érzés nagyon enyhe, hamar el is múlik, de nem tudok felette elsiklani. A tökéletes szemkörnyékápolót újfent nem sikerült megtalálnom. A használatáról annyit, hogy csak keveset kell belőle használni, hogy ne ragadjon tőle a bőr. Az illata felejthető, elhanyagolható, nagyon visszafogott, talán egy kicsit algára emlékeztető. Elhasználom, de nem fogom újra vásárolni, mert nagy változást itt sem tapasztaltam.
2013.11.03. 13:10
Ez a termék az egyik Szépségboxomban volt, és valami katasztrófa. Kiszárította a szemhélyamat, és a szem alatt a karikákat is. Nekem ár-érték arányban förtelmes... :/
2013.05.26. 06:24
Egy időben használtam, de igazság szerint akkor még semennyire nem volt szükségem rá. Mindesetre elfogadhatóan hidratál.
2012.12.18. 08:55
Nagy reményeket fűztem hozzá, de egy nagy nulla. Igaz, hogy könnyű, finom illatú krém, de arra, amire hirdetik, arra nem jó. Sem az ödémával, sem a karikákkal, sem a ráncokkal nem tud mit kezdeni. Egy tubus után mondom. Ezek után a márkában is megrendült a bizalmam. Talán egy kicsit hidratál, de csak kicsit.