Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Tvylvis
Ajakápoló, mely feltölti és intenzíven ápolja az ajkakat. Védőréteget von az ajkak köré, ezzel megóvja a kiszáradástól, miközben hidratálja a bőrt.
2020.02.25. 18:07
Elegáns, minőségi csomagolás, bár őszintén szólva, nem igazán értem, minek. Gyorsan elfogyott, utántöltőt pedig nem lehet bele kapni. Érdekes állaga van. Melegebb időben, zsebben sem olvad meg, viszont az ajak hőjétől nagyon könnyen és vékonyan kenhető lesz. Egy része jól beszívódik a bőrbe, szépen hidratálja a bőrt. Nincs kellemetlen íze, enyhe, mézre emlékeztető illata van. Szívesen elhasználtam, kifejezetten jó terméknek tartom, de az árát azért nem éri meg.