ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Silver / CI 77820

Funkciók:

Színezék

EWG Kockázat:

(5,5 - közepes)

EWG Adat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Ezüst, melyet egyrészt színezékként használnak a kozmetikumokban másrészt pedig fertőtlenítő hatása is van.  E szerint a cikk szerint az ezüst nanorészecskék stabilak, nem szívódnak be a bőrbe és baktérium és gombaellenes hatásuk van, így az ezüst nanorészecskék tartósítószerként használhatók a kozmetikumokban. Paula Begoun szerint azonban a bőr ezüsttel való hosszú érintkezése szürkéskékké teheti a bőrt, és az ezüst irritáló is a bőr számára.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.