Sminkek szemre

Artdeco Angel Eyes Mascara

4.5
Hozzáadva 2017.11.09.by

Jucccc

Speciális kiképzésű ecsettel. A különböző hosszúságú szlaknak köszönhetően minden egyes szempillát elér. Építhető.

2023.05.08. 11:28

Csodaszép hosszú,dús és szétválasztott pillák. Picit sok festéket vesz fel, így könnyen össze lehet kenni a bőrt (de lehet,hogy csak bénázok korán regge), ettől eltekintve nekem most ő tökéletes spirál.:)

2022.09.01. 11:53

Nagyon jó kis spirál ez a keféjének a kialakítása miatt könnyen el lehet érni az összes szempilla szálat könnyű vele dolgozni. Szépen dúsít megemeli a pillákat viszont hajlamos kicsit tapasztani, sok festéket felvenni az oldalán érdemes lehuzkódni a felesleget. A festék minősége kiváló igazi fekete nem pereg nem potyog nem kenődik.

2022.04.12. 16:20

Szkeptikus voltam a márkával kapcsolatban, viszont szerettem volna egy nem túl drága (mivel nem mindennapos használatra kell), de mégis jó kék színű spirált. Nagyon bíztató volt a csomagolása, esztétikusan néz ki. Alapvetően hagyományos spirálú, viszonylag nagy mennyiségű festéket visz fel, amit érdemes egy segédkefével eloszlatni, különben póklábazás lesz. Amúgy viszont szép színe van, sokan dicsérték már, tartós, nem pereg és nem irritálja a szememet.

2021.02.15. 11:58

Hétvégén müller napok keretein belül 50%-al ocsóbban jutottam hozzá, és nagyon nem bántam meg. Nekem rövidek nagyon a pilláim, és már az első réteggel nagyon szép hosszabbítást lehet elérni és pár másodperces szünetekkel, ahogy vár az ember gyönyörűen lehet extra rétegekkel építeni, és egy hosszú nap során sem pereg le. Jó választás rövid pillájúaknak :) érdemes ilyen kedvezménnyel megvenni, enélkül kicsit sokallom az árát.

2019.04.30. 16:33

Én drágábban vettem, mint az itt kiírt ár, 6990 ft volt, de megérte! Egy másik márkáról váltottam, mivel az a szempillaspirál nagyon durván letörte a pilláimat. Nekem ez abszolút bevált, építhető és nagyon tartós! Egy aggodalmam van: múltkor a nagy sietség közepette nem figyeltem, hogy melyik spirálomat veszem ki éppen a neszeszerből, és hirtelen a régit kezdtem el használni, majd amikor észbe kaptam, gyorsan elővettem, és átmentem rajta ezzel, és iszonyat póklábakat csinált (ez volt a másik spirálnak a másik hátránya). Remélem, hogy nem tettem tönkre a formulát. :( De ettől függetlenül jár az 5 csillag, újravevős!

2018.03.16. 20:33

Angel Eyes?:D nah jah,Troll eyesHatás: 2 kilós összetapadt- és ragadt pillák pókláb hatássalKezelhetőség: a kefe sok festéket vesz fel, nehéz eloszlatni a pillákon az anyagot,ebben a kefe sem segít nekünk,így már egy rétegben tapasztTartósság: nedvesség hatására elkenődik, és nap végére pereg is.Érzékenység: a pergés miatt irritáltÁr-érték: gyenge a festék minősége és a kefe kialakítása sem a legjobb