Sminkek szájra

3.8
Hozzáadva 2020.05.26.by

szeliger

4 g

Selymes fényű, erősen pigmentált ajakrúzs krémes és puha textúrával. Parabénmentes.

9 árnyalatban kapható

Utoljára szerkesztve: 2019.01.23. 16:36 - 2018.06.18. 17:24

A peach árnyalat megbabonázott. Egyszeruen meg kellett vennem. Jól áll, nagyon szép nyárias szín. Imádom viselni. Krémes, fénye csodás. Up, azt hiszem így sokadik használat után, hogy tul vastag. Mintha a teszter más lett volna. Nehéz kenni már és suru, pedig bontatlan vettem. Nem tetszik, beul csíkokba, darabos.

Utoljára szerkesztve: 2017.10.14. 04:52 - 2017.10.14. 04:49

Poppy Land 300 színben, egy klasszikus piros árnyalat, világosabb a valóságban, mint a hivatalos oldalon látható színkör. Tetszetős csomagolásban, mágnesesen záródó kupakkal, ahogy a képen is látható, a kupakon kis felhő gravírozás. Jólesik kézbevenni, van egy kis súlya, ugyanakkor a fényes aranyfelület hajlamos könnyen megkarcolódni. A rúzs nagyon erősen pigmentált, csak úgy szórja magából a színt, a finish a Guerlain Rouge G-re emlékeztet. A formula ezzel együtt annál nehezebb, tömörebb, végig érezni, hogy valami ott van az ajkakon, kiválóan hidratál. Nagyon sok dicséretet kaptam a színre, még az Envy-k hazájában, az egyik EL márkaboltban is megkérdezték, hogy mi van rajtam, annyira szép. A sok magasztalás után jöhet a kritika: egyrészt állandóan ellenőrizgetni kell, hogy a fogakat nem fogta-e össze és mivel erre nincs mindig lehetőség, a nyelvemmel időről időre körbe kell menni a fogakon, elég idétlen érzés, amikor beszélgetés közben ezt észrevételenül próbálom megtenni (mert ahogy mozog az ember ajka, úgy rúzsozza össze a fogakat is). Másrészt nincs az a szájceruza, amiből ne futna ki a száj függőleges apró ráncaiba, na ez még idétlenebb, két-három óra múlva katasztrófálisan néz ki. A saját szájceruzájával teljesen használhatatlan, a Chanel kissé keményebb ceruzája sem tartja meg, még talán a Bourjois Miraculous Contour+Primer ceruzával adja a legelfogadhatóbb eredményt. Evésnél-ivásnál mindent összefog, vastagon tapad a pohár szájára, sőt a pohár íve kivezeti a rúzst az arcra, elég vicces az eredmény, mint a kisgyerekek, akik málnaszörpöt ittak. Hiába a gyönyörű szín, ezzel a formulával elég sok a kínlódás, biztosan nem veszem meg más színben, csak a színe miatt három csillag.

Utoljára szerkesztve: 2017.10.13. 20:34 - 2017.10.13. 20:23

Nagyon szép és jó minőségű lett ez az új kollekció, csábító az állványa a Müllerben a sok különlegességgel. Extrán pigmentált, krémes, szép összetevőkkel rendelkező rúzs, igényes kivitel és ehhez illeszkedő ár,...de éppen felszabadult egy hely a rúzstartóban, ...muszáj kipróbálni...

Utoljára szerkesztve: 2017.10.09. 07:48 - 2017.10.09. 07:45

Pigmentáció szuper,nagyon krémes ,hidratáló hatású rúzs felkenve egyből kitölti az ajkakat. A tartóssága rajtam maratoni 2-3 órát kibír.Ez lehet hogy kevésnek tűnik de egy apró titkot elárulok még nem találták fel azt a rúzst amit én ne tudnék lenyalni.Nem tudom hogy csinálom ,de ez van. Összehasonlításként egy M.A.C Angel jó ha egy órát kibír rajtam.