Boro75
Ajakbalzsam a természetes ajakszín támogatására. Krémes textúrája egyben finom láthatatlan filmet is képez az ajkakon, ami egész nap tökéletes védelmet nyújt az ajkak bőrének kiszáradás ellen.
4 árnyalatban kapható
Utoljára szerkesztve: 2024.08.16. 18:44 - 2024.08.16. 13:10
Nagyon világos bőrű vagyok, így a világosabb verziót vettem meg. Felkenve nagyon halvány málnás természetes színt ad, ami nagyon nehezen kopik le, étkezést is simán kibír. Minél többször kenem fel, annál intenzívebb lesz a színe. Gyönyörűen hidratál, szép a megjelenése, egyik legjobb termékük. Az illata is nem mellesleg isteni.
2022.09.01. 12:59
Nem találtam meg, amit vettem, ezért gyorsan újrarendeltem. Nagyon szeretem, szép visszafogott színe van és jól ápol. Mellesleg tök szép a csomagolás ezért a kis árért.
2021.11.17. 13:57
Nekem az 1850-es Boosting Pink árnyalatban van meg. Nagyon kellemes használni. Különleges kis termék, szépen színezi az ajkakat közben kicsit bizsergető hatású. Nálam tuti befutó. 5*
Utoljára szerkesztve: 2024.08.16. 18:46 - 2021.02.24. 11:33
Nagyon szeretem, már többször újravásároltam, nekem a Nude árnyalat van meg. Igazából olyan mint egy rúzs, nagyon jó érzés a szájon, kicsit vaníliás, mentolos és puha lesz tőle a bőr.