Musil
Az Artdeco Art Couture Lash Designer szempillaspirál limitált szériás trendkiadása.
Utoljára szerkesztve: 2014.02.04. 21:45 - 2014.01.31. 20:29
A csomagolása miatt vettem meg, épp akciós volt a Glam Vintage kollekció a Müllerben. A spirál kefe formája nagyon nem jön be, szerintem a tökéletes ellentéte az igazán jól használhatónak! A széle ugyanis túl bumfordi, a közepe meg annyira sovány, hogy nem éri el a pillákat. Ami érdekes benne, hogy emiatt a fölső pilláimat nem tudom kifesteni vele, viszont az alsókat igen, ami azelőtt soha egyetlen spirállal sem sikerült. A kefe sajnos nem szilikonsörtés, márpedig szerintem csak azokkal lehet igazán hatékonyan és szépen sminkelni. Csak nagyon lassan lehet vele dolgozni, borzasztó pepecselős, bár azért össze lehet vele hozni szép vékonyan, egyenletesen elválasztott pillákat. Egyébként tartós, sok szempillaspirállal ellentétben nem pereg le.