Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Zsazsaci
A
krémes textúrájú
hosszan tartó rúzs tartós és erősen pigmentált színekben. Az innovatív fomula kényelmes vi
seletet biztosít
2016.10.26. 16:51
Nagyon kényelmes viselet, nem szárít, nem olyan érzés, mintha lefolyna a számról, nem érzek rá késztetést, hogy elkezdjem nyalogatni. Ja, és tartós. Ez bőven elég ok nekem arra, hogy gyakran nyúljak reggelente utána.
2015.10.27. 19:26
Ez a rúzs maga a tökély! Annyira imádom, hogy azt nehéz szavakba önteni. Még ebéd után is vélek felfedezni belőle egy kicsit, pedig az lehetetlen... Két árnyalatban is megvettem, de még további árnyalatok beszerzését is tervezem. Nagyon ajánlom, megéri az árát.
2014.11.10. 08:05
Joy-napok keretében vásároltam, eddig az ára miatt mindig lemondtam róla. A 46-os árnyalatot vettem meg, a "nude rose cream"-t, ezzel nem lehet mellélőni alapon.Könnyű eloszlatni, jól hidratál, inkább emlékeztet egy ajakápolóra, mint egy rúzsra. Mivel nagyon bőrszerű hatást kelt, így a kopását nem tudtam még részletesen megfigyelni, hogy hány órát bírja. Összességében igazi minőségi termék, csak ajánlani tudom. Még a burgundy velvet és a cherry mahogany tetszett nagyon teszteren. Ha ez jól teljesít, biztos beruházok ezekre is.
2014.01.03. 15:34
Ma vásároltam, miután tegnap kipróbáltam. Hosszan tartó rúzs vadászaton vagyok, és ez a termék egyelőre tökéletesen teljesít. 5 órával, kávézással, sütizéssel, mászkálással a hátam mögött még mindig tart. Krémes, nagyon könnyen kenhető, precízen és pontosan felvihető.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.