ancsapancs
A bőrtökéletesítő termékek finomítják az arcbőrt, ragyogóvá és egyenletessé varázsolják azt, valamint tökéletes fedést és UV védelmet biztosítsanak.
2 árnyalatban kapható
Kiszerelés: 30 ml
2015.12.27. 22:50
Nekem ez a krém a legjobb BB krém mind közül. Szép egyenletes bőrfelszínt csinál, nem érzem h egy plusz réteg lenne az arcomon. Abszolut 5 csillag
2014.05.16. 15:42
Ez a legjobb BB krém amit eddig kipróbáltam,igaz nem fed túlságosan,viszont nem csillog zsírosan tőle a bőröm,nap végéig szép matt marad és egyenletes felületű,ami nálam nagy szó,mert nagyon hamar kifényesedik a T-vonalam.Gyönyörűen illeszkedik a bőrszínemhez,szinte már a felvitel pillanatában.Könnyen el tudja dolgozni még az is,aki kezdő ilyen tekintetben,és az is tetszik benne,hogy nincs illata.
2013.10.07. 22:43
Kipróbáltam,2 hétig használtam, számomra nem vált be.Mintha "semmi" lenne a tubusban. Visszatértem a L'orel BB krémhez.