Sminkek arcra
Lelőhely: Douglas, müller

Artdeco Sminkalapozó

Hozzáadva 2013.05.20.by

wishes

Láthatatlan filmréteget képez a bőrön. Használata után bármilyen alapozót könnyebb felvinni mely tartósabb lesz. Az apró ráncocskákat és karikákat feltölti. A bőrfelszínt kiegyenlíti, különösen az ajkak és a szem körül. Stimulálja a kollagén – és keratin képződést, megerősíti a bőr szerkezetét. Hidratálja a bőrt. Megőrzi a sejtek kalciumszintjét, lelassítja az öregedési folyamatokat. A bőr egészséges marad, egyenletessé és ragyogóvá válik. Érzékeny bőrűek is használhatják.

Utoljára szerkesztve: 2018.06.19. 08:01 - 2018.06.19. 08:01

Volt ilyenem és szerettem, teljesen hozta a formáját alapozó alá. Inkább a glow primereket részesítem előnyben. :)

2017.03.03. 17:10

Félve merem bevallani, de nekem bejött. Még én is szkeptikusan állok a dolog előtt.Mire 32 éves lettem, a száraz, rosaceás bőröm átment zsírosba, ezzel felrúgva a kb 15 éves, arcápolással kapcsolatos rutinomat és tudásomat. Szóval kellett egy primer, mert minden (értsd minden!!!) alapozó-CC-BB lefolyik rólam. Még a DW light is... Nem erre vetettem szemet, de clinique rohadt drága. Ég áldja a kuponos napokat!! Ezt a hétköznapokra szánom. Szerintem primer esetében meg kell barátkozni a szilikonnal. Nekem fontosabb szempont volt, h ne alkoholt kenegessek magamra.Ez egy kissé fehéres, inkább géles állagú primer. A bőr matt tónust kap, kevésbé láthatóak a pórusok. A sminkem határozottan tovább bírja, az alapozó fent marad.. Du. 2-3 körül kezd kifényesedni (de ma reggel elfelejtettem púderezni), viszont engem ez nem zavar. Még mindig messze a zsírosbödön hatás.

Utoljára szerkesztve: 2016.06.09. 14:40 - 2016.06.08. 09:34

Kétszer vettem ezt a primert, de igazából fogalmam sincs mire jó. Ezzel nagyjából össze is foglaltam a lényeget.El kenegettem végülis, de nem volt rá jobb smikelni mint egyszerű hidratálóra pl, és nem lett vele tartósabb a sminkem, mint nélküle.