Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Douglas

Artemis Skin Balance Matifying T-Zone Serum

1 vélemény
Hozzáadva 2019.03.01.by

gaimanna

A tisztító, T-vonalra való szérum kiegyensúlyozza a bőr zsíros és száraz területeit. A homlok, az orr és az áll területeire alkalmazva az innovatív formula szabályozza a faggyútermelést, megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől, így megakadályozva gyulladások kialakulását. A pórusok azonnal finomabbaknak, a bőr egyenletesebbnek, az arc frissebbnek látszik.

Paraffin- és parabénmentes.

€36.99-tól

2019.10.15. 08:29

A márka azonos kollekciójának gélkréme alá kenve valóban lemattította az arcomat (különösen látványos volt a homlokomon és az orromon és környékén, tekintve, hogy ott szokott olajosodni) szinte egész napra (nyáron!), csak este éreztem, hogy kezd megfáradni, de akkor meg lemostam úgyis az arcomat. Szinte azonnal beszívódott, puha érzést hagyott maga után, nem lett fakó.Nekem mégsem vált be maradéktalanul, mert a bőrömnek egyéb problémája is van, mint a zsírosodás, és ennél komplexebb megoldást keresek (a termékek nem okoztak pattanásokat, de kevesebb sem lett, és hát a kor előrehaladtával valamit kellene a ráncocskákkal is kezdenem :), de akinek a fő gondja a zsírosodás, annak szuper termék lehet.Az ára borsos, és úgy látom, hogy kivonták a magyarországi forgalmazásból is és csak külföldön beszerezhető, de ezek miatt nem vonnék le csillagot, ahogy azért sem, mert nekem végül a széria nem lett a kedvencem, hiszen a dolgát kiválóan végzi. A komplett sorozatot felteszem eladásra, hátha valaki ki szeretné próbálni.