Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Yndre
Az ARTISTRY essentials Pattanás elleni bőrápoló tisztítja az arcbőrt, fokozott gondossággal ápolja a bőrt, közreműködik a pattanások kezelésében és a megelőzésben, miközben kellemesen hűsíti és nyugtatja a bőrt. Ez a célzott kezelés szembe száll a pattanásokkal a keletkezésük helyén és meggátolja a megjelenésüket a bőr felszínén.
2018.11.02. 13:49
Eleinte tényleg csak célirányosan a megjelent pattanásokra kentem. Réteget képzett rajtuk, ami egy idő után lepörgött. Nagy hatást nem vettem észre. Felesleges vásárlásnak éreztem. Majd a kiszerelést (30 ml) és a lejárati időt (felbontást követő 12 hónap) nézve, arra gondoltam, hogy tán nem is így kell használni. Ha csak pötyögtetem, rám fog romlani ez a drága kence. Így elkezdtem esténként az egész arcomra használni. Nappalra nem tudtam, mert miután egy kicsit beszívódott, ha bármi hozzáért egyszerűen lepergett az arcomról. Ezt a jelenséget nagyon utálom más termékeknél is. Valószínűleg a párnámon landoltak a darabok. Viszont ami felszívódott az tette a dolgát. Sokkal ritkábban, kevesebb mennyiségben jelentek meg rügyek, és amelyek mégis próbálkoztak, csökevényes példányok voltak. Reggelente olyan sima volt a bőröm, hogy öröm volt az arcmosás. Ezenkívül a nappali arcápoló krémem hatását is fokozta. Tehát a pattanások megelőzésére nagyon bevált.
Utoljára szerkesztve: 2014.08.21. 18:43 - 2014.08.21. 18:42
Az eddigi legjobb pattanás elleni krémem. Nem szárít, és gyorsan beszívódik. A pattanásaimmal sok mindent nem csinál, ezért -1 pont(azokra inkább neogranormont kenek), de minden reggel és este felviszem az egész arcomra (nem kell sok) és egy hét után alig jön ki egy-két pattanás az arcomon. Elég drága most kb. 7000ft, de szerintem megéri.
Utoljára szerkesztve: 2012.12.23. 15:52 - 2012.12.23. 13:01
Nekem sajnos vissza kellett küldenem ezt a terméket, mert ha rákentem egy pattanásra, annyira viszketett tőle a bőröm, hogy nem bírtam elviselni. A dm-es pelekakiütésekre való krém sokkal jobban bejött ilyen célra. Az árukat is érdemes összevetni.:-)
2012.08.10. 08:15
Olyan jägermeister illata van szerintem :D Hatása jó és nem marja szét az ember fejét... azért ne egy nap alatt számítsunk a csodára. Én egész arcra is kentem vékonyan, nem szárított, pirosságot enyhítette.
Utoljára szerkesztve: 2012.08.05. 09:09 - 2012.08.05. 09:08
Már szinte minden krémet kipróbáltam az államon lévő makacs pattanásaim ellen több-kevesebb sikerrel, úgyhogy ez sem maradhatott ki hátha ez lesz a csodaszer... Bár még nem használom nagyon régen, de idáig elég jó véleménnyel vagyok erről a krémről. Semleges illatú, gél állagú krém ami könnyen felszívódik. A kis fehér mitesszereimet már 1-2 használat után eltüntette és a pattanásokra is látványos hatást gyakorol. Jól lehet sminkelni rá, egész nap kellemes érzésű, nyáron sem tömíti el a pórusokat. Nekem bevált, remélem néhány hónap múlva sem szokik hozzá a bőröm és továbbra is hatásos lesz.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.