Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
jkrisztie2
3D zselés hatású fedőlakk. Színes körömlakk fölé kenve zselés lak- hatást és fényt kölcsönöz a körmöknek.
2019.12.16. 13:10
Szeretem nagyon, bar kozel nem birja addig bontas utan, mint pl a francia manikuros testverkei. Nekem par alkalaom utan irtozatisan besurusodott, es szabalyosan nyult, mintha pokhalot huztam volna ki az uvegcsebol. Mas bajom nincs vele, szep magas a fenye, a lakk tartossagat talan noveli, ezt nem tudom megitelni. 4-es, mert az araert boven lehet hasonlot kapno (miss sportybol ketto is kijon).
Utoljára szerkesztve: 2018.12.11. 08:30 - 2018.12.04. 08:47
Meglepő vélemények, amit eltérő minőségek okozhatnak? Ha így van, akkor nekem szerencsém volt, nem tapasztaltam semmilyen buborékosodást.Igaz, hogy valamiért azt a rutint alakítottam ki, hogy csak a lakkozást követő napon használom a fedőlakkot. Így mindig hibátlan eredményt kapok.
2018.06.24. 15:37
Nagyon rossz, buborekosra szarad, nehezen es lassan szarad, nem szep latvany. Kezdhettem elolrol az egesz lakkozast. Szerintem azota sem hasznaltam semmire, talan ha osszekeverem valamivel, akkor jo lesz meg, kidobni sajnalom.
2017.10.25. 20:57
Nekem eddig ez az egyetlen fedőlakk ami bevált. A fénye szuper és tartóssabbá teszi a lakkot.
2017.06.26. 12:49
Nekem bevált, a hozzászólásokkal ellentétben nekem eddig még sosem száradt buborékosan. Sokkal tartósabb az eredmény, amikor más lakkra kenem rá, és a végeredmény tényleg gél hatású (konkrétan többször megkérdezték tőlem, hogy mikor és hol csináltattam gél lakkot a fedőlakk használata után). Valóban elég lassan szárad, de ezt annak tudom be, hogy általában harmadik rétegként kenem fel.
2017.05.01. 13:45
Nagyon buborékosan szárad, így elcsúfítja az alatta levő szép körömlakkot, és az ígért gél hatású fénye sem érvényesül.