Sminkek szemre

Astor Big & Beautiful Boom! Szempillaspirál

3.2
Hozzáadva 2012.05.14.by

zuleica

10x nagyobb szempillákat ad.

1999 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2023.12.11. 09:45 - 2023.12.11. 09:44

Ez volt életem legjobb spirálja! Nem vízálló, de soha nem kenődött el, a keféje jó nagy, de kis összeszokással gyönyörű pillákat varázsolt. 5-6 tubust fogyasztottam el belőle, sok éven át. Megszűnt nálunk, azóta is keresem a méltó utódját.

2021.10.06. 21:42

Számomra ez a spirál volt a legjobb, azóta sem találtam hozzá foghatót, féltve őrzöm a már teljesen kiszáradt spirált a keféje miatt amit más spirál keféje helyett használok.

2021.03.19. 07:19

Ez volt számomra a tökéletes szempillaspirál, azóta se találtam meg az utódját... :-( Sajnálom, hogy nem lehet Astor termékeket kapni, szerettem őket!

2019.05.09. 14:34

Nekem normál hosszúságú pillaim vannak, de elég ritka. Ez a spirál jól dúsít, és nem kenődik vészesen.Azoknak ajánlom akik mindig sietnek mert a felsőn gyorsan végig lehet menni szép eredménnyel. Nem drága, de talán nekem nem éri meg leginkább h akkora keféje van h az alsó szempillakon nagyon nehéz dolgozni, szerintem inkább felső pillakra van kitalálva.

2018.12.17. 12:13

Eddigi legjobb szempillaspirál, amit kipróbáltam. Nem csomósodik, nem szárad be. Szép fekete pilláim lesznek tőle, a nagy kefével könnyű felvinni.

2018.10.31. 23:30

Imádtam ezt a spirált. Legalább 4x vettem újra. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.