Nagyító alatt: Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic szérum
zuleica
10x nagyobb szempillákat ad.
Utoljára szerkesztve: 2023.12.11. 09:45 - 2023.12.11. 09:44
Ez volt életem legjobb spirálja! Nem vízálló, de soha nem kenődött el, a keféje jó nagy, de kis összeszokással gyönyörű pillákat varázsolt. 5-6 tubust fogyasztottam el belőle, sok éven át. Megszűnt nálunk, azóta is keresem a méltó utódját.
2021.10.06. 21:42
Számomra ez a spirál volt a legjobb, azóta sem találtam hozzá foghatót, féltve őrzöm a már teljesen kiszáradt spirált a keféje miatt amit más spirál keféje helyett használok.
2021.03.19. 07:19
Ez volt számomra a tökéletes szempillaspirál, azóta se találtam meg az utódját... :-( Sajnálom, hogy nem lehet Astor termékeket kapni, szerettem őket!
2019.05.09. 14:34
Nekem normál hosszúságú pillaim vannak, de elég ritka. Ez a spirál jól dúsít, és nem kenődik vészesen.Azoknak ajánlom akik mindig sietnek mert a felsőn gyorsan végig lehet menni szép eredménnyel. Nem drága, de talán nekem nem éri meg leginkább h akkora keféje van h az alsó szempillakon nagyon nehéz dolgozni, szerintem inkább felső pillakra van kitalálva.
2018.12.17. 12:13
Eddigi legjobb szempillaspirál, amit kipróbáltam. Nem csomósodik, nem szárad be. Szép fekete pilláim lesznek tőle, a nagy kefével könnyű felvinni.
2018.10.31. 23:30
Imádtam ezt a spirált. Legalább 4x vettem újra. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.