Gina1031
A kollagént és keratint tartalmazó krémes formula lehetővé teszi, hogy akár több réteget is felvigyél egymás után csomósodás nélkül. Speciális “szempilla-szobrász” csavart keféjével a pillák könnyen szétválaszthatók és tetszés szerint formázhatók naponta akár többször is!
Utoljára szerkesztve: 2020.03.06. 14:11 - 2019.07.15. 15:42
Update:Lassan már elfogy ez a spirál, pedig nagyon megszerettem. Az elején nagyon csúnya, mert túl sok termék kerül a kefére, de amint fogy, egyre szebb pillákat lehet vele elérni. Nem pandásodik, még a sírást is kibírta. Ha kapható lenne itthon, újravenném, mert jó áron lehet minőségi spirálhoz jutni általa. Mindenképpen felülírom az első véleményem, egészen a kedvencemmé vált a kezdeti nehézségek után :)Ajándékba kaptam, de nem lett a kedvenc szempillaspirálom. Összetapasztja a pillákat, túl sok festéket vesz fel a kefe. Összességében elmegy, de magamtól nem hiszem, hogy újra megvenném.
2019.02.22. 13:36
Még csak pár napja használom, de sajnos nem tetszik. Túl nagy a keféje, a csavart fej, pedig számomra kifejezetten kényelmetlen a termékfelvitel során. Nem értem a koncepciót.
2017.12.31. 17:05
Akciósan jutottam hozzá (talán féláron). Annyit megért, de nem lett a kedvencem. Számomra túl nagy a keféje, rengeteg festéket vesz fel és sajnos viszonylag könnyen elmászik a helyéről.
2017.12.24. 10:58
Nekem sajnos ez a szempillaspirál nem vált be. Össze ragasztotta a pilláimat, nagyon csomós lett.
2017.11.12. 11:42
1000.- Ft-ért vettem leértékelve, de számomra ennyit sem ért. Túl csomós és nem tartós, nem pereg le de nem azt a hatást érem el vele amire vágyom. :/
2017.09.28. 12:44
Sokáig a kedvencem volt, nagyon szeretem a keféjét, szépen dúsít. Glamour napokon mindenképpen megéri megvenni.