Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
szluca
2 árnyalatban kapható
Utoljára szerkesztve: 2018.08.17. 16:00 - 2018.08.17. 15:45
a 001 Ivory árnyalata van meg nekem, ami sajnos túl világosnak bizonyult, de én BB krém alá használom és úgy nem gond. negatívumai, hogy a hatása nem annyira természetes, mint az Astor Lift Me Up korrektorjának (ez betudható igazából annak is, hogy ez nem az én árnyalatom), ezért is viszek fölé BB krémet, illetve picit szárít, vagyis kicsit felhámlik a bőröm azokon a területeken ahová felviszem (ekcémás vagyok egyébként, lehet van köze hozzá)cserébe viszont nagyon jól fed, és a szem alatti karikákat gond nélkül eltünteti. tartós, nem csúszkál az arcon, és a kiszerelés sokáig elég - én tavaly ősszel vettem az enyémet pontnapokon, és még mindig használom napi szinten.hezitálok a 3 és 4 csillag között, de a tartósságáért és jó fedésért 4 csillagot adok.
2018.06.09. 17:35
A fedése közepes/gyenge, nem tudtam szépen rétegezni sem. A sötét szem alatti karikáim körberöhögték. Alapozóval együtt elmegy, de csak akkor, ha nem akarok különösebben szépen sminkelni.
2018.04.23. 16:04
Világos bőrűként nehéz olyan korrektort találni, ami kivilágosítja a szemkörnyéket, ezért is örülök annyira, hogy rátaláltam a 001 Ivory árnyalatra. Harmadszor vettem újra, a kedvencem lett, primerként is bevált.
2018.04.11. 21:06
Tartós, jól takar, szép a színe. Évek óta csak ezt használom. A sand árnyalat a kedvencem, még ha fehér is a bőröm, mert kicsit barnás árnyalatot eredményez, nem rózsásat.
2018.03.29. 07:19
szépen eltünteti a karikákat a szemem alatt . tartos es hatásos :)
2018.03.06. 10:56
szerettem, sokáig elég volt, de nem egy csodatermék. az alapozóhoz járt még anno 1ft-ért. amikor elfogyott, nem vettem újra.