Sminkek szájra

2.6
Hozzáadva 2017.12.12.by

sydney

2018.05.28. 13:34

Nagyon nem szeretem. A Rosaline Pearl árnyalatot vettem meg akciósan de még az akciós árát is sajnálom rá így utólag. ragad, borzasztóan büdös szaga van, az üvegben nagyon szép színe van, de az ajkakra kenve csak az arany csillámok látszanak és a tartóssága is nagyon sovány.

2017.01.26. 17:54

Rosaline Pearl árnyalatban vásároltam. Diszkrét, nem feltűnő színe miatt hétköznapokon használom. Szép a fénye, nekem nem ragad, az aplikátorát nagyon szeretem, könnyű vele felvinni még tükör nélkül is! A hat órás tartósságot nem tudja hozni, de ezzel nincs problémám. Hátránya, hogy illatát nem szeretem.

2016.08.07. 20:10

Én kétfélét is vettem,de mindkettő szuper. Nem ragad,gyönyörű a színe. Viszonylag tart is.

2015.07.01. 08:24

Csodálkozom a negatív véleményeken, mert én egészen mást tapasztalok, mint az előttem szólók.Gyönyörű színe van (037 - Maroon Pearl), nem eltúlzott, inkább visszafogott, így a mindennapokban előszeretettel használom munkahelyemen is. Felkenés után eléggé ragad, de pár perc után ez megszűnik. Tökéletesen hidratál, kissé visszafogott, de nedves, telt hatású, fénylő ajkakat varázsol, pont, amire nekem szükségem van. Aplikátora nagyon tetszik, könnyű vele eldolgozni a terméket.Igaz, nem hozza az ígért hat órás tartósságot, de néhány óránként újrakenem, így egész nap csodálatosak az ajkaim. ;)Alkalomszerűen azonos színű rúzsra kenve használom, így intenzívebb színeredményt érek el.

2015.06.15. 11:23

Akciosan vettem, de ugy is kar volt. Iszonyuan ragad, nagyon kellemetlen erzes. Szint nem ad, csak a ronda arany csillamokat.

2015.05.12. 16:53

Én a 018-as árnyalatot választottam és ezt használom rendszeresen. Szépen csillog, jó színe van, de nem olyan tartós, kicsit furcsa íze van és eléggé ragad is. Még kísérletezek