Sminkek arcra

Aura Prime Me T-Zone Pórus Minimalizáló

3.2
Hozzáadva 2016.07.25.by

wishes

Víz-alapú formula, mely használható önmagában vagy smink alá primerként, hogy még jobban elősegítse a bőrt <br />az alapozáshoz. Használatával az arcbőr láthatóan simább, ragyogóbb, több tónusú megjelenést biztosít.

2020.02.06. 07:21

Érdekes cucc, annyi szent. Nagyon zold szine van, spenot zold. Szetoszlatva a boron szintelen lesz. Az allaga vizes, fel is kell razni hasznalat elott, kulonben van, hogy csak viz jon belole. Nem igazan homogen. Nehez adagolni, ezert nem kellemes a hasznalata. Enyhe, kisse oreges, muanyagos illata van, ezert kar volt bele a parfum. Meg kell tanulni hasznalni. Gyorsan szarad, keves kell belole. Csak a T- vonalamon hasznalom, sietos mozdulatokkal beledolgozom a borbe. Pontosan lehet latni hova es meddig kentem, mert latvanyosan, azonnal mattit. Ki kell tapasztalni mire kenheto, ha tul sok reteg cucc van alatta brutalisan kukacosodik majd es nem lehet tole rendesen felvinni a sminket. Ha sikerul jol felvinni, akkor mukodik. Tenyleg matt lesz tole a bor, ha nem is egesz napra, de hosszu idore marad fenytelen a T zonam. A porusokat csak enyhen finomitja, ebben nem eros. Mivel tobb fronton is problemas/maceras a hasznalata en nem veszem ujra, keresgelek tovabb.

2018.06.18. 15:01

Látom nagyon vegyesek itt a vélemények, én a kedvelők táborába tartozom. Szerintem az a titka, hogy nem kenni kell, hanem a tág pórusos részbe ütögető mozgulattal vinni. És keveset, csak a kényes részekre.Eleinte bénáztam vele, mert nekem is ledobta kukacokban az alapozót utána, de a titok az ütögetés mindkét termék esetében.Nem ezt várom egy primertől, ezért tovább próbálkozom a kereséssel, de nem is utáltam, pórus összehúzó feladatát ellátja.

2018.04.18. 20:20

Ma dobtam ki a kukába! Még az egy csillagot sem érdemli meg. Semmire nem jó, nemhogy arra, amire árulják. T zónában tágpórusu kevert bőrrőm van, ami sajnos az alapozó alatt 3-4 óra után nagyon zsíros és csúnya. Felkentem már akkor borzalom volt. Zöld színe van, vizes átlaggal, ha nem vagy elég gyors akkor rá sűrűsödik az arcokra . Bármilyen alapozó kukacosodik, egyszerűen nem lehet alapozót rá kenni. Borzalom! A pórúsokat jobban kiemeli, bele ül az alapozó. Soha többet!!!

2018.04.18. 11:05

Ezt a terméket nagyon nem szerettem. Ahogy előttem is írták, vizes, nem homogén állaga van, nagyon erős illata, és bár a zöldes szín nem rossz ötlet, valamelyest korrigálja a pirosságot, ami jellemző lehet pattanásokra hajlamos bőrnél, de nekem is nagyon kukacosodott, gyakorlatilag pont arra nem tudtam használni,amire való, hogy alapozót tegyek fel fölé. Az igaz azonban, hogy jól mattított, viszont a pórusokat nem takarta el, az orromon még mintha inkább beült volna a pórusokba és kiemelte volna őket. Nekem a szilikonos primerek sokkal jobban beváltak.

2017.08.05. 12:04

Nagyon fura állaga van: vizes, és valahogy nem teljesen homogén, könnyen fröcskölődik kinyomáskor. Az erősen zöld színe is furcsa, az illata pedig nekem kicist erős. Viszont fantasztikusan végzi a dolgát. Még fényvédő mellett is tökéletesen mattan tartotta a zsírosbödön-szerű csillogásra hajlamos bőrömet, pedig ma kb. 37 fok lehet odakint nálunk, itt bent pedig 31. Igaz, hogy még mattító púdert is tettem fölé, de az önmagában nem tudja ezt, ezért mindneképpen a primernek tulajdonítom a mai nap sikerét. Ebben a kombinációban az én bőrömön nem természetellenesen matt a végeredmény, hanem pont olyan, amitől ápoltnak érzem magam, és ebben az árkategóriában ezt más általam próbált primer nem tudta.

2017.07.17. 07:58

Szuper kis termék. Brutálisan mattít, csak délután kell egy minimális kis púder a problémás területekre. A bőrömet nem bántja, nagyon jó az illata - nekem legalábbis tetszik, pillanatok alatt beszívódik, friss érzést és nagyon szép bőrképet ad.. Ajánlott azért aláhidratálni a bőrtípusnak megfelelően. Sminkelni jól tudok rá (elegendő a CC krém rá). Pattanásokat és egyéb csúnyaságokat nem okozott, szóval ötös. Ajánlom érzékeny bőrűeknek is. Az elmúlt hetekben a kánikulában teszteltem és még a 35 fokban sem folyt meg a sminkem.