Lemosók, Tonikok

1 vélemény
Hozzáadva 2018.09.17.by

juditkaa70

10 ml és 50 ml

Nyugtató arcpermet a hétköznapi stressz okozta tünetek/problémák megakadályozására.

A könnyed állagú arcpermet egyfelől probiotikus összetevőkkel védi, valamint hozza újra egyensúlyba az arcbőrt, másfelől rózsakvarc kristályvízzel nyugtatja az elménket és a felkavarodott érzékeket. Gleccservíz alapú tisztaságot kínál fragonia kivonattal, mely akár a jet-lag hatását, valamint a kialvatlanság jeleit csökkenti.

3800 Ft és 15 800 Ft-tól

2019.06.20. 13:43

Jellegzetes illatú, könnyen felszívódó permet, amit reggel használtam. Azért a múlt idő, mert 10-14 napi használat után sajnos félre kellett tennem, mert több mérges pattanást okozott az arcom álltájéki részén. Még jó, hogy csak a kis méretű, 10 ml-es kiszerelést vettem meg kipróbálásra. Nagyjából a fele fogyott el, gondolom egy hónapot biztos ki lehet a 10 ml-rel is húzni. A szórófejjel meg vagyok elégedve, nem jön belőle a szükségesnél több. Felvitel után érezhetően puhítja a bőrt és egyáltalán nem lesz ragacsos érzetű a bőröd. Összegzésül: klassz minőségű termék, akinek bírja az arcbőre:) Ár-érték arányban szerintem van ettől azért lényegesen jobb választás is. Mindenesetre sajnálom, hogy nem tudom tovább használni.