Hajápolók

aussie 3 Minute Miracle Frizz Remedy Deep Treatment

3.7
Hozzáadva 2015.04.03.by

Nuca

3 perces csodatévő mélykondícionáló pakolás a rakoncátlan szálkás hajra. Aloe Vera és ausztrál jojobamag olaj kivonattal.

2000 Ft-tól

2017.12.21. 14:17

Újravevős! A szőkített hajamat szépen regenerálja, hidratálja. Kicsit tovább hagyom rajta, és alaposan beledolgozom a hajvégekbe. Nekem nagyon tetszik az illata is :)

2017.09.23. 18:08

Nekem nagyon bevált. Kicsit drágának találom (főleg akciósan Tescoban szoktam venni) ezért nem ezt használom minden alkalommal, de már a heti egy alkalom is sokat segít. Nagyon puha, fényes, könnyen fésülhetővé teszi a hajam. A szálló statikus hajamat is kordában tartja.

2017.02.22. 17:40

Nem rossz kis hajpakolás, de nem is lett a kedvencem. Ápol, de volt már ennél jobb is. Szerintem túlárazott, viszont az isteni illata miatt nagyon imádom. Táplálta a hajam, de egy erősen igénybe vett hajjal nem hiszem, hogy tudna bármit is kezdeni.

2017.01.22. 16:23

Kb 10 hónapja vettem de még mindig van benne...valamiért mindig másik után nyúlok. Korpás lett tőle a hajam és az illata borzalom, ráadásul erősen benne is marad. Nagy reményeket fűztem hozzá de sajnos csalódtam.

2017.01.05. 17:22

Vékony, festett szőke hajam van.Nagyon könnyen ki tud száradni természetesen főleg a vége.Nem 3 hanem kb 10-15 percig hagyom rajta biztos ami biztos, de a használata után olyan hidratált a hajvégem hogy örörm nézni és megfogni.Imádom.

2015.07.09. 11:03

A hajam erősen hullámos. Két gondom van vele, egyrészt a frizz hatás, főleg hajmosás után, száll, összevissza áll.. A másik, hogy hajmosás után közvetlenül kiszárad a fejbőrőm, és hámlani kezd. Érthető módon eddig az utóbbi problémára fókuszáltam, de sehogy se akart elmúlni, semmilyen sampontól. Amióta ezt a balzsamot használom, (ezzel együtt: AUSSIE FRIZZ MIRACLE SAMPON) hirtelen elmúlt! Mindkét probléma pipa! El sem hiszem :D Az illata nekem nagyon bejön, rajtam meg is marad, egyszóval én ennél maradok egy ideig :D