Hajápolók

Hozzáadva 2013.01.24.by

lil

Megviselt, fénytelen hajra.

2019.11.11. 21:20

A samponhoz hasonlóan mesés az illata és a hatása is :) Az adagoló külön nagyon tetszik. A hosszú, lelapuló, száraz, töredezett, kevés kis egyenes hajam hajmosást követően puhává, jó illatúvá és sokkal szebb tartásúvá változott. Engem megvettek kilóra :)

2018.07.11. 14:52

Az egész termékcsaládot imádom. Valami isteni az illatuk (ami ráadásul sokáig megmarad nekem a hajamban), és a hatása is tökéletes. Nekem annyira szépen kifésülhető lesz a balzsamtól a hajam. Minden második hajmosáskor pedig ezt a pakolást is alkalmazom (bár ilyenkor nem 3 percig hagyom a hajamon, hanem legalább 15-20 percig. Gyönyörű puha, könnyen kezelhető haj lesz az eredmény, ami tényleg nem lapul le és nem olyan szálló fényes haj lesz, hanem megmarad a szép tartása a fényesség mellett. Egyszerűen csoda ez a pakolás, mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki!

2018.06.12. 17:13

Shine samponnal együtt használom, teljesen jól működnek együtt, másodszorra vettem újra. Sokáig elég.

2017.09.23. 19:02

Én általában hajmosás előtt szoktam használni,mert különben elnehezíti a hajam.Rossznak nem rossz,de olcsóbb hajpakolások is tudják azt,amit ez.Pozitívuma,hogy a fakó hajból is ki tudja hozni a legjobbat.:)

2017.01.06. 18:50

Olyan jóó! :)Imádom az illatát, és azt amit művel a hajammal, szinte azonnal puha lesz.Ez az eddigi legjobb balzsam amit használtam.

2016.01.16. 13:27

Megviselt, szőkített fénytelen hajamon már az első használat után hatott. Gyönyörű fényes lett, pont amilyenre számítottam. Az illata kellemes és a hajam sem zsíroodik tőle jobban. Megéri!