Hajápolók

aussie Mate Hajbalzsam Festett Hajra

3.4
Hozzáadva 2013.05.26.by

annapanni

Hajbalzsam festett hajra ausztrál vadbarack kivonattal. Segít megőrizni a festett haj vibráló színét és kondícionálja azt.

250ml és 60ml

2019.01.06. 17:57

A samonjával együtt használom. És puhább fényesebb lett a hajam tőle. Egész jól ki tudom fésült is a loboncom. Bár azért van ennél jobb balzsam is szerintem. De így együtt a kettő szerintem nem rossz. Az illata ugyanolyan mint a samponnak. Tetszik. Ebből sem kell sok a hosszú hajamra.

2017.09.20. 13:35

Számomra émelyítő az illata. De ezen még túl is tenném magam és hál' Istennek én nem fizettem érte sokat. De sajnos semmilyen változást nem eszközölt a hajamon. Kivéve azt, hogy a derékig érő hajamat olyan szinten összegubancolta, hogy az amúgy 5perces fésülködést 15 perces sírás váltotta fel. De komolyan. Eszméletlen kócolódást okoz.

2017.09.15. 22:09

Nekem bevált, puha és finom illatú tőle a hajam...

2017.04.18. 19:07

Hajhosszra hasznalom nagyon jó a tördezett hajvegnek és mint a samponnak csodás illata van ❤

2016.06.14. 13:45

Isteni barack illata van, jól habzik, sokáig elég.

2016.01.12. 09:14

2 * csak az illata miatt.... nagy csalódás sajnos :( nem hogy puhább de még szárazabb lett a hajam tőle, plusz olyan gubancokkal lettem gazdagabb, hogy a sírás kerülgetett. Az illata viszont tényleg nagyon jó és tartós :)