Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
annapanni
2023.05.01. 12:39
Száraz, makacs, sprőd hajam hidratálja, puhítja, de nem nehezíti el. Az illata szerencsére gyorsan elszáll, engem a cukros hányásra emlékeztet, de ez ízlés dolga. :D Nem irritál, ez nálam nagy szó, de csodatévőként reklámozni a terméket, enyhe túlzás. Mondjuk még így is jobb, mint a drogériás balzsamok jó része.
2021.10.18. 10:49
Nem rossz, de nem is csodaszer szerintem :). Teszi a dolgát, mosás után kicsit hidratálja a hajat. Az illata nekem tetszik, de ez persze ízlés kérdése. Nekem semmi extra nincs a hatásában, kb ugyanazt hozza, mint egy átlag balzsam (akár drogéria saját márkás is), szóval ár-érték arányban nem igazán jó. De ettől függetlenül szívesen használom, ha már egyszer megvettem, a célnak megfelel, de semmi extra. :)
2021.08.20. 18:37
A samponjával együtt tökéletes, az illata csodás. Nem nehezíti el a hajat, nekem egyes balzsamoktól tocsogós zsíros hatású lesz az egész fejem és a hajmosást pár nappal előrébb hozza. Ez mondhatni eléri azt az arany középutat amit hatás ügyileg elvárok.
2021.04.16. 09:21
Én többféle drogériás balzsamot is kipróbáltam már, de erre mindig visszatérek. Vékony szálú hajam van, ami a samponozás után nagyon össze tud gubancolódni és muszáj vagyok valamilyen balzsamot tenni rá, hogy legalább ki lehessen fésülni. Ez a balzsam nem nehezíti el a hajam, nem hullik tőle, nem zsírosítja, és "összerendezi" a hajszálaim. A fejbőrömre én nem használom. Csodaszernek azért nem mondanám, de egész jó kis hajbalzsam a többihez képest.
2020.08.28. 16:06
Az állandóan zsíros, igénybevett, vékonyszálú eredeti barna hajamra használom. Amikor festve voltam akkor is ez segített a balzsammal együtt, most is, mindig. Az egyetlen sampon és balzsam, amit imádok. Utána az illatától nagyon jó kedvem lesz, és a hajammal is tudok bánni. Nekem ez a kedvenc samponom. Balzsammal együtt használom mindig.
2020.03.31. 17:56
Tudom ajánlani, ez egy jó fajta márka. Érezhetően puhává varázsolja a hajat és nagyon jó az illata.