Makk Zsuzsó
Kondíconáló spray
2017.02.14. 12:21
Nekem az illatával nincs baj, viszont a hatásával igen.Konkrétan semmi változás, maximum annyi, hogy picit ragacsosabb a hajam, pedig nagyon szerettem volna, hogy működjön...
2016.08.30. 02:31
Egy ideje használom már, és valóban sokat segít a hosszú, fenékig érő hajamon, könnyebb vele kifésülni. Viszont szinte lehetetlen annyit fújni, hogy ne tapadjanak össze a tincsek. Az illatával nekem nincs bajom, és ez is elég sokáig kitart. Minden fésülködés előtt használom.
2016.06.12. 09:11
Szeretem az Aussi termékeket, de ezt nem találták el. Legnagyobb hibája az, hogy a fújó fej nem szórja, hanem inkább egyenesen kispricceli a hajápolót magából, így nehéz használni, és eloszlatni a teljes hajon...A lényege az volna, hogy a hajat ápolja és könnyen kifésülhetővé tegye... Viszont ha sokat használok összeragad és már másnap zsírosodni kezd a hajam. Kicsit olyan, mintha a fejbőrömet fújkodnám vele, nem pedig a hajamat....Az illata amúgy rendben van, hozza az Aussi szintet, de nagyjából arra amire kitalálták nem használható.
2016.06.02. 07:17
Elég szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban, de végül megvettem, hátha segít a gubancos hajamon. Ééés dejól tettem! Rengeteget javított a hajam állapotán, sokkal könnyebb kifésülni, és sokkal szebb is tőle, viszont sajnos érzem, hogy hamarabb zsíros lesz a hajam, de még ígyis megéri használni.
2016.05.06. 12:47
Botrányos. Büdös, hatástalan, összeragad tőle a hajam, bármilyen keveset is fújok ki. Hihetetlen, hogy ennyire rossz ez a márka.
Utoljára szerkesztve: 2016.09.27. 16:42 - 2016.01.15. 19:09
Hát ez valami eszméletlen büdös.Először nem is hittem el, konkrétan orvosság szaga van. Remélem csak kifogtam egy romlottat, mert egyébként a hatása, így egy használat után egészen jó. Sok, dús, göndör, száraz hajam van, mosás után mindig hajhabbal fixálom, ezt próbálom most leváltani valami kevésbé károsra. Egészen hasonlóan tart tőle a hajam, mint a habtól, ami meglepő, eddig nem nagyon sikerült ilyet elérnem. Kis utóigazítás reggelente azért kell, de hát az mikor nem. A tapintása sokkal kellemesebb, mint hab után. A szaga nem sokáig érezhető, csak befújás után közvetlen, így ha a hatása hosszútávon is jó lesz, ezzel majd valahogy megbékélek. Egyelőre nem a saját samponjával használtam, úgyhogy még az is dobhat rajta. Addig is négy.UPDATE: A szaga miatt nem tudom rávenni magam, hogy megint használjam, ezért eladó, és két csillag.