Hajápolók

aussie Miracle Recharge Moisture Spray

3.1
Hozzáadva 2014.05.15.by

juli.f

Kondíconáló spray száraz hajra ausztrál makadámdió kivonattal

• azonnal kényezteti a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt
  • egyedi, ausztrál összetvőkkel gazdagítva

2018.09.22. 05:32

Sokáig érezhető, csodálatos, vidám, nyári illatú kondicionáló spray, valóban könnyen kifésülhető a hajam tőle, de egyéb hozzáadott értékkel számomra nem bír. Ettől függetlenül szerettem és szívesen használtam.

2017.07.09. 18:12

Így a sokadik használat után bátran kiejelenthetem: egyszerűen tökéletes ez a termék! Nagyon finom az illata, ami éppen kellemes arányban marad meg. Extrém puhává varázsolja a hajat, nagyon jól hidratál és nem nehezít el, nem szírosít. Hamar beszívodik, nem kell várni vele. A kifésülést valamivel könyebbé teszi. Száraz és nedves hajra is lehet használni és ami a legjobb: nem kell kimosni! Az én hajam rendkívül száraz és töredezett volt, de ez a termék rengeteget segített rajta. Nem állítom, hogy csodát tenne mindenki hajával, de az enyémet sokkal szebbé varázsolta.

2017.05.26. 08:45

Az első két alkalom után biztos voltam benne, hogy innentől kedzve nem használok más terméket hajmosás után - gyönyörű, dús és fényes lett tőle a hajam, ami jópár napig kitartott, imádtam, de tényleg. Aztán a hajam vagy megszokta, vagy nem tudom, de mostanában ugyanúgy néz ki, mint korábban. Ártani viszont egyáltalán nem ártott, az én hajam alapból is irtó száraz és vékony szálú, úgyhogy elhasználom, és szeretem, de teljes áron valószínűleg nem venném meg.

2017.04.04. 11:59

Nem működött, nem veszem többet. Szárazabbnak és sprődebbnek éreztem a hajamat minden használat után :(

2017.03.12. 11:22

Valahogy ez nekem sem igazán működőképes.Az illata vitathatatlanul nagyon szuper,de nemhogy használt,még ártott is. Kiszárított a hajam,és durva tapintású is lett.Nagyon sajnálom :(

2016.02.03. 20:20

Nagyon jó az illata!!!! Imádom! Vizes hajra és szárazra is használom. Kicsit drága, de teljesen megéri. Puha és könnyen kezelhető a haj tőle, nem ragad stb. A sampont és a balzsamot is használom hozzá. Legjobb!!!!