Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység
Sminkek arcra
Alapozók

Avéne Couvrance Fond de Teint Correcteur Fluide

1 vélemény
Hozzáadva 2021.12.02.by

miszi

A termálvizet tartalmazó kiváló minőségű alapozó egységesíti az arcbőre színárnyalatát és elfedi az apróbb hibáit. Matt hatású fedést biztosít. Össztevőinek köszönhetően hidratálja a bőrt. Vízálló termék, a napsugárzással szemben védelmet nyújt.

6 árnyalatban kapható

Utoljára szerkesztve: 2022.12.05. 13:35 - 2022.02.02. 10:45

Száraz bőr
Túlérzékenység

A 2.0 Naturel árnyalatot vettem meg. Mivel a bőröm világos, de nem a nagyon világos "Fair" vagy "Pale" árnyalat, hanem inkább "Light", attól tartottam, hogy az 1.0 (Porcelaine) szín már túl világos vagy túl rózsaszínes lenne. Sajnos, nem volt igazán jó a választásom, mert a 2.0 egy kicsit sötétebb és sárgásabb annál, mint ami számomra tökéletes. Nem mondom, hogy hordhatatlan, de nem tökéletes. Ez a szegényes színválaszték átka: valószínűleg az 1.0 és a 2.0 keverésével jönne ki a számomra legmegfelelőbb árnyalat.Ezen túlmenően magától az alapozótól sem vagyok elájulva, pedig az Avene termékek a kedvenceim közé tartoznak. Nekem nagyon szilikonos az állaga: csúszik, siklik, a bőrön nem ül meg, ebből következően jóformán fedése sincs, vagy maximum annyi, mint egy BB krémnek. Rétegezve sem nagyon lehet megszelídíteni. Méghogy matt fedés? Ugggyanmár! Amúgy jártam már így más gyógyszertári márkával is, amelyik a make-up területére merészkedett. Úgy látszik, ha valaki a bőrápolásban jó, nem feltétlenül igaz ez a sminktermékekre is.