Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
krekuci
Eper illattal.
2015.05.30. 14:02
Nem szárít, kellemesen habzik, viszont az illata nem igazán érezhető.
2013.09.28. 09:46
húú hát én egyáltalán nem érzem az eper illatát, lehet lejárt a szavatossága? hmm furcsa. Egyébként nem büdös, csak tényleg nem érzek semmit. Kézmosásra vettem, jól habzik, tisztít, nincs vele gond.
2012.08.14. 08:55
Ennek is nagyon jó az illata. Egy dolog zavar csak ezekben az Aveo szappanokban, hogy színes nyálkás lesz tőlük a szappantartó. De ár érték arányban szerintem nagyon jók. :)
Utoljára szerkesztve: 2012.05.04. 07:32 - 2012.03.28. 08:23
Tegnap vettem,meg is fürödtem vele. Akinek érzékenyebb, szárazabb a bőre, annak annyira nem ajánlom,mert azért ez is csak szappan és szárít,de mégsem vészes. Legalább kézmosásra mindenkinek ajánlom, nagyon finom az illata.