Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Csipusz
A kétfázisú hajspray gyorsan visszaadja a haj vitalitását és fényét. A Kera-Panthenol komplexnek köszönhetően a kozmetikum táplálja a száraz hajat és elősegíti annak gyors helyreállítását. A termék kiváló ápolást biztosít medencében vagy sós vízben való úszás után, valamint nap- vagy szélhatás után. Kétfázisú spray-nk védőréteget hoz létre minden hajszál körül, hogy segítsen megőrizni azok erősségét és hosszantartó, egészséges megjelenését.
2023.12.03. 15:15
Nagyon finom illatú ápoló spray. A pumpás kiszerelésének köszönhetően nagyon könnyű használni és eloszlatni a hajon. Sajnos, azon kívül, hogy finom illatú lett a hajam, tápláló és revitalizáló hatását nem tapasztaltam.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.