Hajápolók

Avon Advance Techniques Supreme Oils Luxus Tápláló, Kétfázisú Hajspray

3.8
Hozzáadva 2023.05.31.by

agi.greendaygirl

• Luxus táplálást és mesés fényt ad a frizurádnak,
  • Nedves és száraz hajon egyaránt használhatod;
  • Erősebb érzetet és lenyűgöző fényt ad a hajadnak;
  • Nem nehezíti el a hajad.
  • Hosszú, igénybe vett hajra.
  • Makadámia - táplál,
  • Kaméliamag - fényt ad,
  • Mandula - véd a töredezés ellen,
  • Szőlőmag - hidratál,
  • Marula - kisimít.
  • 10-ből 9 nő* igazolja a szalonszépségű hatást.

*A Luxus tápláló kollekció 4 termékén 129 fővel végzett fogyasztói véleményfelmérés alapján.

2024.01.09. 08:11

Sajnos nekem nem vàlt be, sőt! Kimondottan száraz lett utána a hajam! Felráztam, befújtam vele a hajamat, amíg meg nem száradt, addig puha volt, aztán a száradással együtt el is illant a hatás:(

Utoljára szerkesztve: 2024.09.30. 07:09 - 2022.06.04. 15:13

Nem vagyok egy avon fan, de ez valamiért bejött. Hajmosások között használom a hajam kb. utolsó harmadára (vagy leave in száraz hajra is kenhető kondicionálót). Kellemesen hidratált érzést nyújt, elnehezítés vagy tocsogó utóhatás nélkül. A hajvégre nekem kevés, így oda mást használok. Próbáltam nedves hajra is, úgy nem láttam változást.

2022.02.21. 22:40

Nagyon jó az illata, a hajam pedig puha lesz tőle. Én mindig hajmosás után a nedves hajamra teszek belőle egy keveset. :)

2022.01.07. 05:54

Az illata nagyon finom, kellemes, viszont ez az inkább vizes, mint olajos állag igencsak furcsán hat egy hajvégápolónál. Csak kipróbálni volt szerencsém, de biztos, hogy ilyen áron nem venném meg saját részre, mert lehet, hogy jó illatú lesz tőle a hajam, de különösebb hidratálást nem igen vettem észre a töredezésre hajlamos, száraz hajvégeimen. Az biztos, hogy a pumpás kiszerelés miatt jó sokáig kitart, bár megjegyzem, egy szimpla olajjal szemben minimum 2x-3x többet fújtam belőle, hogy némiképp éreztesse a hatását a hajamon.

2021.11.05. 16:49

A hajam végére használom, megfelelően puha lesz tőle. Nagyon szeretem az illatát. Már többször újravettem.

2021.10.07. 18:31

Nagyon szereti a hajam, mindig nagyon puha tőle és az illata is nagyon jó.