Ezt a terméket már nem gyártják!

Avon

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Hidratáló krémek
Kiszerelés:   30 ml   Bőrtípus:   Száraz, Normál
Lelőhely:   tanácsadónők, online   Bőrprobléma:   Vízhiány

A krémet feltöltötte: agi.greendaygirl, az összetevőket feltöltötte: Cu2tka-baba, Módosítva: 2015. december 3.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   30 ml
Lelőhely:   tanácsadónők, online
Kategória:   Hidratáló krémek
Bőrtípus:   Száraz, Normál
Bőrprobléma:   Vízhiány

Könnyű nyári hidratáló nappali lotion SPF15-el. 20+. Ultrakönnyű nappali lotion mely növeli a bőr hidratáltságát és védi annak fiatalos vitalitását. H2o power technológiával növeli a bőr nedvességének erejét, hogy segítse a bőr hidratációjának fokozását és a bőr védelmét az öregetés korai jeleihez vezető stressz ellen. Hipoallergén.

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

ribizlizizi

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2015. július 27.

édesanyám nekem adta az övét, nos nekem nem tetszett. az állaga, adagolása rendben van, de zsírosnak érzem tőle a bőröm, és nagyon fénylik is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. július 27.

nagy.karolina.0723

2015. január 8.

Tetszett a citromos illata, a könnyű állaga, de úgy érzem a bőröm mégse szerette, úgyhogy tovább ajándékoztam.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. január 8.

Gabriella1992

2014. október 30.

Kétszer is újravettem, mert annyira szerettem, de sajnos többet nem lehet kapni. Ideális arckrém volt az én vízhiányos bőrömnek. 😞

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. október 30.

Kicsibabos

2014. január 13.

Egész jó! :-)

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. január 13.

Egész jó! :-)

fiorentina914

2013. november 25.

Alapjában véve nagyon zsíros a bőröm. De ősszel teljesen megváltozik. Annyira kiszárad, hogy az nem igaz. A gél krémje ilyenkor nagyon bevált. Most akciós volt (amúgy hihetetlenül drága) 3,50 euróért vettem (eredeti ára 15 euró körül mozog), hát gondoltam itt az idő. De sajnos csalódnom kellett. :( Annyira fényes lesz tőle az arcom, hogy szerintem még a sötétben is világítok :D De ezért nem pontoznám le, mert ez nem az ő hibája. Mert száraz bőrre való krémet veszek a zsíros bőrömre, az az én hibám, nem a krémé! :D De különben az állaga nagyon jó. Könnyű felvinni. Kicsit olyan érzésem van tőle, mintha felfrissülne az arcom.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. november 25.

kismadár

Bőrprobléma: Bőröregedés
2013. október 23.

Annyira, de annyira meg vagyok vele elégedve! ♥ Nagyon pozitív csalódás volt! Az Avonos arckrémek eddig sosem jöttek be nekem, mert mind csípett, irritált, stb. De ez! Ez maga a tökéletesség! Évek óta keresem azt a krémet, ami jó lenne smink alá. A bőröm nagyon száraz, és ha extrán ki van száradva, akkor nagyon rosszul reagál az illatanyagokra. Kipirosodik, fáj, csíp, ég. Csak a nagyon zsíros, nagyon testes krémeket bírja az arcom, de azokat nem lehet smink alá használni. Így már évek óta bajban voltam, mert az alapozó önmagában szárítja a bőröm, úgyhogy szükségem volt egy olyan krémre, ami nem irritál, egy picit hidratál, gyorsan beszívódik, jó az ára és még fényvédő is van benne. Ez a krém pont olyan, amilyet kerestem! Általában a vizes könnyű krémek nekem nem érnek semmit, csak fényes lesz tőle a bőröm, de nem hidratál, csak irritál. Elsőre úgy tűnt, hogy ez a krém sem lesz jó, mert az állaga egy az egyben olyan, amilyen eddig sosem vált be. De bevált! Felkentem, kb. 1 perc alatt azonnal beszívódott, nem irritált, puha tapintású lett a bőröm és már mehetett is rá az alapozó! Tökéletesen lehet rá sminkelni, csak egy kis púder kell, h fixáljon és mattítson egy picit. Mióta ezt használom, az arcomat nem szárítja ki az alapozó, és még 15-ös fényvédő is van benne! 20+-osoknak való, én 21 éves vagyok és tökéletes nekem ez a krém! Számomra Ő a nagybetűs KRÉM! Bármikor újra venném, nagyon megéri az árát! Ha lehetne, még több csillagot adnék neki!

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. október 23.

Réka Réka P

Korcsoport:  -
2013. május 11.

Nappalra tökéletes kis krém, könnyed, gyorsan beszívódik, teljesen elégedett vagyok vele. A csomagolás is szuper, szeretem, hogy nem kell kézzel nyúlkálni a krémbe. A pumpás adagolójának köszönhetően a kinyomott mennyiség is szabályozható. Úgy használom, hogy a reggeli arcmosás után bekenem az arcom, megiszom a kávém és jöhet is rá az alapozó, szóval tényleg nem kell sok idő neki, hogy beszívódjon a bőrömbe.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2013. május 11.

VeraTala

2013. április 1.

Nekem néha furcsán kukacosodik a bőrömön, de egyébként szeretem, jó az illata, gyorsan beszívódik.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. április 1.

reka196911

2012. december 27.

Úgy egy hete használom és nagyon jó. Zsíros bőröm van, de télen itt ott kiszárad és ez a könnyű krém pontosan megfelel az én bőrömnek. Az illata is finom. Nagyon jó az állaga és azonnal beszívódik.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. december 27.

shara88

2012. szeptember 4.

Az állaga, az illata és felszívódóképessége nekem bevált. Olyan érzés mintha arcot mosnék, nagyon frissnek érzem tőle a bőröm. A T vonalamra nem nagyon merek belőle kenni, mert zsíros érzetet kelt egy idő után, de egyébként sem szoktam túlzásba vinni az adagolását. Szerintem nem a 30-as éveikben lévő hölgyeknek készült... a katalógusban és máshol is az szerepel, hogy 20+

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. szeptember 4.

Hidratálók: Butylene Glycol, PEG-6, Glycerin, Propanediol, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Erythritol
Peptidek: Arginine/ Lysine Polypeptide

Kémiai fényvédő, mely az UVB-sugarak (280-320 nm hullámhosszú) ellen nyújt védelmet. Az összetevő nem túl stabil, vagyis UV-fény hatására veszít fényvédő hatékonyságából. Az octinoxate lebomlása megakadályozható más fényvédők segítségével (pl. Trinosorb M-mel). Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy ösztrogén jellegű hatása lehet (különösen gyermekekben és terhes nőkben), és hogy elősegítheti a bőrben a káros szabad gyökök képződését. Kisebb koncentrációban nem fényvédőkben is használják segédanyagként, hogy védjék a krémeket az UV-sugárzás okozta károktól. Az összetevő használatát Palau-ban betiltották a korallokat károsító hatása miatt.

Részletesebb információ a smartskincare-en.

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

A CosIng besorolása szerint nedvességtartó, hidratáló és oldószer. A többi PEG-hez hasonlóan polimer, azaz ismétlődő egységekből felépülő nagy molekula. Korlátozott, kis mennyiségben élelmiszerekben is megengedett.

Glycerin h 0 0

Egy viszonylag új, szerkezetileg a propylene glycolhoz hasonló glikol féle, melyet oldószerként, emulgeáló és hidratáló tulajdonságai miatt használnak. Különlegessége, hogy más glikoloktól eltérően nem petrolkémiai származék, hanem növényi alapanyagból előállított, Ecocert által is jóváhagyott természetes összetevő. További részletek itt

Egyszerűbb néven avobenzone. Kémiai fényvédő, mely az UVA-sugarak (310-400 nm) ellen nyújt védelmet. Az avobenzone stabilitása nem túl nagy, fény hatására lebomlik. Fotostabilizátorok (mint pl. Octocrylene vagy Butyloctyl Salicylate) lassítják az avobenzone lebomlását. Részletesebb információ a smartskincare-en.

Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Egyszerűbb néven oxybenzone. Kémiai fényvédő, mely az UVB- és rövid UVA-sugarak (290-360 nm hullámhosszú) ellen véd. Magas stabilitású összetevő, amely véd más összetevőket is az UV-sugárzás okozta károktól. A oxybenzone viszonylag gyenge fényvédő, önmagában nem véd eléggé, így leginkább csak a többi összetevőt védő segédanyagként használt. Az összetevő használatát Palau-ban betiltották a korallokat károsító hatása miatt. Az összetevővel kapcsolatban felmerült a gyanú, hogy elősegíti a bőrben a káros szabad gyökök képződését. További információ a smartskincare-en.

Kémiai fényvédő, mely az UVB- és rövid UVA-sugarak (290-350 nm hullámhosszú) ellen nyújt védelmet. Napfényvédő képessége viszonylag gyenge, önmagában használva nem nyújt kellő védelmet. Viszont nagy stabilitású összetevő, mely megvédi a többi fényvédőt az UV-sugárzás okozta károktól. (Sok fényvédő az UV-sugarak hatására lebomlik, és nem véd többet a fénytől.) Az octocylene viszonylag könnyen beszívódik a bőrbe, és felmerült a gyanú, hogy ott elősegíti a káros szabad gyökök keletkezését. Egy 2010-es kutatás szerint egyre gyakoribb, hogy az octocrylene fény hatására előjövő kontakt dermatitiszt (bőrgyulladást) vált ki különösen gyerekekben és kétoprofénre allergiás felnőttekben. Az összetevő használatát Palau-ban betiltották a korallokat károsító hatása miatt. Részletesebb információ a smartskincare-en.

Szintetikus polimer, melyet filmképző tulajdonsága miatt használnak a kozmetikumokban. Paula Begoun szerint biztonságos összetevő, gyakran használják orvosi műszerek alapanyagául is.

Mesterséges bőrkondicionáló, vízmegkötő anyag. Szilikon féle.

Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)

Erősen lúgos (ph 10) ph szabályozó.

Methylparaben i I ta I par 0 0

Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.

Szintetikus polimer, mely a CosIng hivatalos funkció besorolása szerint gél- és filmképző összetevő, csökkenti a kozmetikumok átlátszóságát és áttetszőségét, ezen kívül emulzió stabilizáló, csomósodást gátló és sűrűség szabályozó hatása is van. Az összetevő a bőrhöz érve szinte beleolvad, és bársonyosan puha, firss érzést hagy maga után.

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid(etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (enélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni, nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).

Színtelen, szagtalan, krémes, sűrű állagú bőrpuhító anyag (emollient) és oldószer. Magas tisztaságú isoparaffinok keveréke, ami nem zsíros, selymes érzetet hagy maga után a bőrön. Sűrűbb állagú krémek, alapozók gyakori összetevője.

Emulzió stabilizáló, felületi hártya képző (film forming) és sűrűség szabályozó segédanyag.

Sűrítő anyag, amit elsősorban gélszerű állag előállításához használnak.

A Polyglyceryl-3 Diisostearate egy olyan vegyület, amit elsősorban ajakápolóknál és rúzsoknál használnak puhító hatása miatt, bár megtalálható a fényvédőkben, bronzosítókban, hidratáló krémekben és az anti-aging szérumokban is. (Forrás: truthinaging) A CosIng hivatalos besorolása szerint emulgeálószer.

Az eritrit (más néven eritritol) egy természetes poliol vagy cukoralkohol. Jó hidratáló komponens és segíti a bőr nedvességmegkötő képességét - e szerint a tanulmány szerint ebben jobb, mint a glicerin, együtt használva őket viszont képes a glicerin hatásfokát is növelni.

Rizsből készült bőr és hajkondícionáló anyag.