Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Avon Anew Clinical Defend & Repair Bőrvédő Arckrém SPF50

4.6
Hozzáadva 2021.06.02.by

Kobold

Bőrvédő és regeneráló nappali arckrém SPF50-es fényvédelemmel. Láthatóan regenerálja a bőrt egészségesebb, fiatalosabb megjelenést kölcsönözve az arcnak, valamint hatékony védelmet biztosít.

2020.08.31. 12:13

Ez a krém olyan, mint egy híg naptej. Nagyon hasznos az 50-es faktor, de sajnos a hidratálása kevés.

2020.08.16. 18:11

Én csak nyáron használom fényvédőként, de így elég sokáig elég egy tubus. Fényvédelemre tökéletesen jó, nem egy tipikus naptej, hanem könnyed állaga van, gyorsan beszívódik, jól kenhető. Felkenés után nem is érzem, hogy rajtam van. Én nem érzem, hogy zsírosítana. Tetszik.

2020.06.12. 15:30

Jól kitalált cucc ez. Zsíros bőrűeknek lehet, nem ez lesz a kedvence, de száraz bőrön jól működik. Kell neki egy-két perc, de aztán szépen beszívódik, nem csillog, nem fénylik, csak enyhe bőrfény marad utána. Csak szérumot használok alá, külön hidratálót nem, mégis egész nap komfortos az arcom. Sminkelni is lehet rá, az alapozóval nem veszik össze. Jó pont, hogy illatmentes, bár az összetevői nem a legszebbek. Viszont arcra és dekoltázsra használva baromi gyorsan fogy, nagyon kicsi a kiszerelés.

2019.08.24. 07:53

Teljesen jól bevált smink alá alapnak, gyorsan beszívódik és magas fényvédelem ellenére sem lesz zsíros (vagy zsírosabb) az arcom. Nem az a régi tipikus naptej, nem hagy fehér nyomot. Szuper!

2019.07.02. 07:34

Még teljes áron is pöpec. Totál naptej illata van, és kicsit zsíros az állaga, de ezeket leszámítva a legjobb arckrém, amit az elmúlt pár év során használtam.

2019.03.25. 18:43

Ár/Érték arányban teljesen megéri az árát, főleg akciósan én szerintem teljesen rendben van a termék!