Hidratáló krémek

Avon Anew Clinical E-Defence Bőrvédő, Regeneráló Nappali Lotion SPF 30

4.7
Hozzáadva 2017.01.26.by

hagicica20

• táplálja és hidratálja a bőrt, hogy az egészségesebb és feszesebb külsejű legyen.
  • segít csökkenteni a bőr pirosságának és egyenetlen tónusának a láthatóságát,
  • láthatóan csökkenti az olyan bőröregedéssel járó külső jeleket, mint a finom vonalak és a napfoltok
  • 30-as napvédő faktorral

2017.07.22. 09:20

Nem vagyok profi INCI elemző, de szerintem ez egy fényvédő. Ennyi. Teljesen jó amúgy. Elég szilikonos érzetű, így jó sminkalap. Engem egyáltalán nem hidratál, bár nem is emiatt vettem. Csak hát az Avon kicsit megtévesztő reklámszövegekkel árulja. Számomra egyértelmű, hogy a legnagyobb bőrvédő hatása a fényvédelem. De ezt ugye ők nem így kommunikálják. Ezen is írják, ha nem hidratál eléggé, tegyünk fölé hidratáló krémet. Szerintem meg pont hogy alá, különben annyi a fényvédelemnek. A termékkel egyébként teljesen elégedett vagyok!

2016.05.29. 10:01

Hatékony, jó állagú, sokáig elég és teszi a dolgát. Kell ennél több?

2016.05.18. 19:30

Mintám volt belőle. Nagyon jó állagú, gyorsan beszívódik, sminkalapnak is kiváló, hidratálja, puhává varázsolja a bőrt, egyáltalán nem zsíros vagy nehéz és nem okoz pattanásokat, lélegzik alatta a bőr. Egy álom. <3

2015.11.27. 13:20

Nagyon dicséretes alkotás az Avontól. Szép összetevőlista, magas faktorszámú fényvédővel, szép és funkcionális csomagolás, Gratula. Valóban hatékony, kisimítja, élénkebbé teszi a bőrt. Nem zsírosította a bőröm, ragyát sem okozott. A pumpával pontosan adagolható.

2015.08.21. 10:57

Ez az első fényvédős nappali arckrémem, nagyon sokat keresgéltem, próbálgattam másokat és olvastam utánuk mielőtt ezt megrendeltem. Szerencsére akciósan jutottam hozzá, és azt kell hogy mondjam imádom! Reggel arctisztítás után egy kis szérum, majd ez, utána jön a BB krémem. Az illata nekem nagyon tetszik, a párom egyfolytában szagolgatja (szereti a naptejes, fényvédős aromákat)... A hatása szerintem egy csoda, az Avon Anew Ultimate éjszakai krémmel láthatóan kisimultabb, "feltöltődött" és puhább az arcom, megszűntek az arcomon lévő szárazabb részek is. Megdöbbentő, mert én aztán tényleg szkeptikus voltam a reklám szövegekkel kapcsolatban, és az is igaz, hogy a nagy részük tényleg humbug, de az is igaz hogy mióta jobban odafigyelek hogy az arcápolási rutinomban milyen termékek és összetevők szerepelnek, azóta egészen más a bőröm szerkezete is. Meghálálja a sok gondoskodást. Az üvegcséje nagyon esztétikus, nem gagyi műanyag, igazán öröm kézbevenni. Egy pumpálás is elég, könnyű eloszlatni az arcon, hamar beissza a bőr és nem lesz ultrazsíros mint a legtöbb naptej jellegű fényvédős arckrémnél. Sokáig elég ez a 30 ml is, de arányosan több pénzért mondjuk egy 10 ml-errel nagyobb kiszerelést szívesen fogadnék, ritkábban kéne újrarendelni, de ez csak kényelmi dolog. Nekem ez az idei év egyik nagy felfedezése.

Utoljára szerkesztve: 2015.08.28. 20:27 - 2015.06.15. 19:08

Én még a büdös életben nem voltam képes fényvédőből a hatékonysághoz szükséges, lóbabszemnyi mennyiséget elkenni az ábrázatomon, pláne smink alá.Ez a termék az első, amivel ez sikerül! :DErőteljesen fényvédőszagú, mindamellett illatmentes, alkoholmentes termék, az állaga a krémes és tejes között van félúton. Három perc alatt beszippantja a bőröm, ezt követően gyönyörűen tudok rá alapozni, sminkelni.Az előző hónap nagy felfedezettje nálam ez a kence, rajongok érte!Nem csupán a kedvező ára, és a hatékonysága miatt, hanem a kíméletessége is meggyőzött.Nem zsírosít, nem ragyásít, ugyan nem szilikonmentes, de tetszik, hogy ezt az összetevőt végre nem az első öt között fedezem fel az incin.Közel egy hónapja használom, és a pigmentfoltjaim a kora tavaszi stádiumban maradtak tőle.Naná, hogy ötcsilli! :)Update:Iszonyúan csalódott vagyok, ugyanis elhasználtam egyetlen tégellyel ebből a csodafényvédőből, és azóta sem tudok hozzájutni!Egyetlen katalógusban sem látom már, borzasztóan sajnálom.