Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
macspamacs
Nutri-3X-Omega komplexet tartalmaz, mely értékes omega-3, -6 és -9 zsírsavak forrása. Mélyen táplálja és hidratálja a bőrt, simábbá teszi a szemkörnyék bőrét, hogy fiatalosabb legyen a tekinteted.
2023.01.05. 13:26
Az én krémem dobozán hydro-advance felirat van, de nem viszem fel új krémnek, mert ugyanígy néz ki a tégely és az összetevők is megegyeznek az elsőtől az utolsóig. Nagyon szeretem ezt a krémet, teljesen rendbe tette a szemkörnyékemet, ez az első szemkrémem, aminek tényleg látványos hatása van. Nyilván nem várok tőle csodát, de megtette, amit egy krém megtehet. A megszokottnál sűrűbb az állaga, de jól beszívódik. Esténként használom csak, reggelre mást szoktam, de egy év alatt még nem fogyott el.
Utoljára szerkesztve: 2020.10.23. 12:04 - 2020.08.06. 14:01
Lassan a tégely végére érek. Estére használom. Valóban egy testesebb, tömörebb krém, de szerintem jól kenhető. Egy kicsit lágyabb állagot azért jobban kedvelnék. Szerintem egy ilyen krémtől nem kell csodákat várni, a kialakult ráncokat semmi sem fogja eltüntetni. De ha táplál, hidratál, szinten tart, az már jó. Ez a krém is megteszi ezt, szerintem jó termék.
2020.08.06. 13:52
Én nagyon szeretem, könnyen beszívódik, szinte azonnal kisimítja a szem alatti területet. Az augusztusi katalógusban sajnos már nem találtam... esetleg ha van valakinek elfekvőben, a későbbiekben lehet igényt tartanék rá, ha nem lesz már elérhető az Avon kínálatában.
2019.05.04. 22:32
Csakis estére használom, mert úgy érzem akkor nagyobb szüksége van a bőrömnek a regenerációra, mint nappal. Ez egy nagyon testes krém és tuti nem tudnék rá sminkelni, de ilyet is kerestem. Nappalra más, gél állagút használok, ami hűsít és lelapassza a felpuffadt szemem, estére ez pedig tökéletes, mert több tápanyag van benne, mint a gél állagúakban és megújító hatású. Nagyon örülök, hogy ráfutottam. Kisimultabbnak érzem reggel a szemeim és a finomabb ráncaim is elkezdtek eltünedezni, igéretéhez híven.
2018.01.09. 21:00
Igaz vegyes/zsíros a bőrtípusom, de a téli hidegben több táplálást igényel. A második tél, hogy 1-1 tégelyt elhasználtam a termékből. Jól táplál, nem hagy plusz zsíros réteget a bőrön, nem mitesszer és pattanásképző. Szép, kipihent szemkörnyéket varázsol.
2017.03.20. 10:03
Elég testes krém, nagyon pici kell belőle. Nehezebben szívja be a bőröm, én jobban szeretem ha használat után szinte rögtön tudom használni a szemceruzát.